Tänään kävin aamusella Kirralla jalkahoitajalla niitä sisäänpäin kasvaneita kynsiäni jälleen hoidattamassa. Samalla kävin kysymässä Munuaispolilta epikriisiäni, joka ei ollut saapunut postitse, vaikka se luvattiin lähettää. Jostain syystä se oli jäänyt potilaalle lähettämättä. Tekstiähän siinä oli paljon, mutta niin *latinaa* että en ymmärtänyt paljoakaan, onko syytä huolestua vai ei? No, tarvittaessa jälleen pääsen heidän konsultoitavakseen jos tilanne vaatii. Joku muukin skeroosi mulla kai on kuin tuo maksan tuhonnut "golangiittis sklerosans".
Ei jaksa miettiä nyt...aika parantaa, tai sitten ei.

Kirralta Menitan lankakauppaan ja sieltä UFFille. Siellä harvoin mitään on, tai ei ainakaan kirppishinnoin. Jatkoin matkaa Fidaan ja löysin jotain pientä askarteluun ja käsityöhön liittyvää.

828739.jpg

Fidasta tuo toppi, jossa on strassikoristusta ja nuo kreppipaperirullat. Niistähän saa jotain paperikukkaa tai muuta tehtyä. Aika tavaran perii? Fidassa Iso-Roballa on muuten huomenna penkojaiset ja kaikki tavarat myydään 50% alella. Kannattaa mennä, jos siellä päin liikkuu tai muuten haluaa käydä kurkkimassa.
Jatkoin matkaa Hietsun torille, jossa on tullut vain kerran käytyä tänä kesänä aiemmin. Vähän kyllä petyin, kun kirppis on lähinnä trokaritori. Yli puolet myyjistä oli lähinnä jälleenmyyjiä. Oli uutta tavaraa ja "antiikkia". Jotain kyllä löysin. Yhden rintaneulan eli rosan kukkakorun, jota voi ehkä käyttää huivin kiinnitykseen. Lisäksi bongasin tuon rosan värisen juhlahameen, jos sille vielä olisi käyttöä.

828768.jpg

Eipä torilla enää niin paljon myyjiä ollut, kuin yleensä alkukesästä tai kesän aikaan muutenkin. Samat myyjät kai siellä etupäässä ovat. Oli kuitenkin mukavaa pistäytyä pitästä aikaa siellä katsomassa. Poikkesin vielä lähistöllä olevassa Hietsu-marektissa. Tosin sitä ei oikein voi pitää kirppiksenä, vaikka sillä nimellä sitä mainostavatkin. Juurikaan kirppistavaraa sieltä ei löydy, vaan trokareitten tavaroita ja hieman tavaratalomeininkiä.
Kotimatkalla kassissa kulki Salomoninsolmuhuivi mukana ja tuli muutama kerros tehtyä matkaa taittaessa.