Viikonlopulla löytyi taas kirppiskierroksilta edullisesti kaikkea kivaa:

Nykyään ei ole tullut askarreltua kortteja kovinkaan paljon enää 3D-kuvien kera. Ostin kuitenkin varalle kuusi arkkia, kun sain eurolla kolme arkkia.

Osin myös muutaman 3D-tarrakoristeen ja Sarah Kay-vihkosen 50 cnt:n kappalehintaan.

Korttipahveja aina tarvitsee ja löysin yhden mustan ja kaksi harmaata nippua. Niissä oli kivat kohokuvioiset pinnat. Niput maksoivat euron kipale ja lisäksi löysin 3m rullan mustaa paljettinauhaa kahdella eurolla.

Jo ystävänpäivää ajatellen löytyi sopivaa korttimateriaalia eli tarra-arkki 50 cnt ja kukkakimppuja 2 euroa pussi.

Kotonamme on mummoni vanha perintölipasto, jossa on viisi laatikkoa ja tuollaisia leveitä vetimiä. Vanhat ovat vetovoimasta hieman kääntyneet ja löysin 9 € kolme kuusi uutta vetokahvaa ja muutamalla kymmenellä centillä pullon saunan löylytervaa.

Pikkumiehelle tulee ostettua kirppareilta kaikenlaisia kulkuneuvoja. Saas nähdä mittä sälli tuumaa näistä? Femma meni yhteensä näihin kaulusteisin, vaan tuo traktori on kyllä aika massiivinen kulkupeli.

Ihan hyväkuntoiset talvijalkineet loskasäille löytyi eurolla. Toivotaan, että sopii ja kelpaa.

Harmittelin jossain vaiheessa, että aiempi samanlainen vaakani oli painovoimasta ehkä hajonnut. Nyt näin femmalla samanlaisen, käyttämättömän painonvartioitten vaa'an ja ostin sen. Täytyy pitää parmepaa huolta tästä tarpeellisesta keittiövälineestä.

Muutama uuden veroinen pusero tuli vielä ostettua. Nyt oli mukavan askarteluvoittoinen päivä....taisi olla askartelusilmät mukana kirpparikierroksella.