Eipä tässä oikein laulata, sillä tänään olo tuntuu aika vetämättömältä. Perjantaina kävin labrassa viemässä näytteen. Jälleen kerran on infektio, joten aiempi antibiottikuuri ei auttanutkaan. Tänään soittelin hoitajalle ja hän sanoi, että näyte on lähtenyt jatkoon ja lääkäri haluaa nähdä lopputuloksen.
Tuntuu vähän ikävältä, sillä tulehduksia kun pitäisi välttää ja nyt tämä tulehdus on varmaan ollut parisen viikkoa vielä edellisen tulehduksen jälkeen. Vieläkin pitää odottaa.....Tosin mulla olisi ollut vielä rippeitä estolääkityksen jälkeiseltä ajalta.

Paleltaakin niin kovin, mutta kuumetta ei ole ollenkaa. Eihän sitä kyllä ole normaalistikaan tällaisissa tapauksissa. Piirrrr....puhelin soi äsken ja hoitaja siis soitti. Jostain kumman syystä tulokseni on jäänyt jonnekin hukkateille, vaikka olisi pitänyt tänään tulla. Sain kuitenkin luvan aloittaa tuon olemassa olevan lääkekuurini, sillä muuten tämä bakteeritulehdus vaan pitkittyy edelleen. Huomenissa varmaan sitten selviää, mitä lääkettä lekuri määrää tähän vaivaan.

1244822.jpg

Pitänee varmaan ottaa levon kannalta, kuten tämä veljeni kissa Arska, jota kävimme eilen katsomassa. Silloin kai on levättävä, kun siltä tuntuu. Pitänee varmaan jättää huominen kuntosalikin väliin, että ehtisi hakea sen uuden reseptin terkkarilta.

Ainoa mitä olen tänään tehnyt, niin on nämä postaukseni, joten rullatkaapa myös alaspäin ....rullaati-rullaa.....