Postiluukun kolahdus toi tullessaan iloista postia. Poika ja avokkinsa ovat olleet lomailemassa Rukalla. Kortti lomamaisemista tuli postin matkassa. Näyttää lomalaisilla olleen mukavaa. On näköjään uitu kylpylässä ja matkattu Ranuallle eläintarhaan katsomaan jääkarhujakin. Oooh...olisipa ollut mukana.

385103.jpg

Posteljooni toi myös tullessaan pari ystävänpäiväkorttia. Ihanaa, että ystävät muistat. Toinen kortti oli entiseltä merkanttikoulutoverilta, jota en ole tavannut aikoihin. Toinen oli taas entiseltä työtoveriltani, joka on tätä nykyään Savon sydämessä asustelemassa. Kesäisin nähdään joskus, kun ehditään poikkeamaan lomamatkan varrella.
Tulipa iso kirjekuorikin potilasyhdistykseltä. Siellä oli kutsu yhdistyksen 40 vuotisjuhliin. Ihanaa, niihin täytyy päästä. Huhtikuussa siis juhlitaan Finlandiatalolla Sanna Pietiäisen konsertista nauttien ja juhlaillallisen merkeissä. Kirjeessä oli jäsenmaksun lisäksi (tosin se ei ollut mikään iloinen posti), Elinsiirtoväen Liikuntaliiton toimittama Elinsiirtopotilaan Liikuntaopas " Korsetti kuntoon ja palkeisiin puhtia". Elinsiirtoväen Liikuntaliittoon kuuluvat järjestöinä Munuais- ja Maksaliitto ry. sekä Sydän- ja Keuhkosiirrokkaat - SYKEry. Tämän oppaan on laatinut entinen aitoja Tuija Helander, joka nykyäänkin on kilpaurheilija, mutta kilpailee Ellin kilpailuissa ja Elinsiirronsaaneiden maailmanmestaruuksista yleisurheilulajeissa. Kiitos Tuijalle hyvästä oppaaasta.

Edit 1. 9.2.2007, klo 18:24

Lisäänpä tähän vielä eilisen iloisen yllätyksen Pirkolta. Kerhossamme,  ystäväni Pirkko, oli hiljattain saapunut Kiinan matkalta. Matkatuliaisina hän toi ihanan hiirulaisen ja antoi sen minulle, jos minulla olisi ns. pieniä lapsenlapsia kelle se kelpaisi. Sanoin, että mullekin kelpaisi, kun olen niin lapsenmielinen. Hiirulainen oli niin houkuttavan värinen ja näköinen, joten ajattelin sen somistavan kivasti pikkuista reppuani

385258.jpg

Sainpa vielä kymmenisen kiinni silitettävää kaunista kiinalaita kuvaa, jotka voi kiinnittää tekstiiliin.

385270.jpg

Vaikka Postipate ei näitä tuliaisia tuonutkaan, niin lentopostina ne sentään tuli Kiinasta asti ja minullekin pöydän toiselta puolelta kerhossa.