Viime viikolla tuli pakottava tarve tehdä muutama synttärikortti ystäville, jotka täyttivät pyöreitä vuosia. Ensin tein yhden siilikortin, mutta kun sain sen valmiiksi niin välähti mieleeni, että tarkoitukseni olikin tehdä cd-levylle kortti, koska kortin saaja on musiikin ystävä ja itse soittelee kitaraa.

1103345.jpg

Tämä kortti jäi siis tällä kertaa käyttämättä, mutta onhan sillä ehkä tulevaisuudessa käyttöä, jos tulee tarvetta puolivuotissataonnitteluihin.

1103347.jpg

Bodaava siili 3D-korttina cd:lle kasattuna, lähti sitten posti-Paten matkassa Onnittelujen kera sisä-Suomeen.

1103350.jpg

Perjantai-illalla vielä näpertelin tällaisen onnittelukortin ystävättärelle, joka lauantaina vietti 60-vuotispäiviään. Synttärijuhlia onkin ollut viime viikkoina aika tiheään, mutta läheskään kaikkia ei ole muistanut henkilökohtaisesti onnittella kortin kera. Onnittelut näin jälkikäteen kaikille jotka ovat viettäneet tai viettävät lähiaikoina synttäreitä. Meidän suvussakin tämä loppuvuosi on aika kiireistä aikaa juhlien suhteen. Vielä on synttärisankareita loppuvuodelle, joten kortinteko ei tähän pitäisi loppua, vaikka joulukortitkin ovat edelleen tekosessa..