Eilen illalla iski mahdoton aivastusputki päälle. Istuin tietokoneeni ääressä ja toista tuntia pärskin ja aivastelin putkeensa. Ihmettelin, etä mistä moinen aivastuskohtaus tuli...onko meillä niin pölyistä vai olenko allerginen jollekin. Illalla (lue yöllä) mennessäni vuoteeseen, alkoi nokasta valumaan vettä solkenaan ja ilma ei kulkenut nenän kautta juuri ollenkaan.Yö meni kuten meni. Vielä aamutunneilla katselin kelloa ja seitsemän aikaan hain eteisestä lukemattomia mainoslehtiä, joita selailin. Lopulta sain sen jälkeen unen päästä kiinni ja nukuin pari tuntia, kunnes heräsin lähes yhdentoista aikaan, ystäväni Kaarinan puhelinsoittoon. Olikin jo aika herätä, vaikka uni jäikin aika vähiin.

Totesin, että meikäläiselle on tulossa flunssa. Itse asiassahan joulun aikaan sain ikävän kurkkukipuviruksen, jota jatkui yli loppiaisen. Nyt olen ollut viikolla jokseenkin kunnossa ja pitihän tämän flunssan sitten iskeä hieman jälkijättöisesti minuun. Toivottavasti tämä menee tästä ohi, suurempia muita jälkioireita mukanaan tuomatta.

Olo on kuin tällä vähän näivettyneellä atsalealla...pikkuhiljaa rapistunut.

Ilokseni sain tänään illansuussa pikku-ukon isänsä kanssa ja meillä oli ihan rattoisaa leikkiseuraa.

ParkCom oli myös tänään reippasti liikenteessä. Mieheni tullessa töistä, hän näki mieshenkilön kirjoittavan lappua yksinoikeudellisin perustein, samalla parkkipaikalla, jossa mekin saimme maksulapun. Luin juuri paikallista vartti-lehteä, jossa Jakiksen taloyhtiössä ihmeteltiin onko kyseinen sopimus voimassa, kun oikein isännöitsijäkään ei sitä tiennyt. Soitto kyseisen ParkComin toimistoon sevitti hieman asiaa, joten asiakasta pyydettiin kirjoituksen mukaan painamaan tiettyjä puhelimen näppäimiä, mutta puhelu ei johtanut mihinkään. Kuitenkin heidän miehensä lähtevät edelleen aamuisin "sakottamaan" autoja. Tällaista peliä täällä pelataan. Eilen oli kyllä talomme päädyssä ihan oikean lappu-Liisan tekemä lappu, mutta siinäkin autossa oli parkkilupa....tiedä sitten mihin se lupa oikeutti pysäköimään, kun vieressä on ns. monitoimitalo, jonka nimissä lupa oli. Kilpaa täällä sakottavat yksityinen ja kunnallinen lafka. Saas nähdä mitä lakiuudistus tuo tullessaan ja koska oikeusrumba päättyy ja miten.

Iloista taas oli se, että vihdoin ja viimein se hammaslääkäri vastasi soittopyyntööni ja sain sen kaivatun ajan. Vielä pitäisi joku päivä mennä äiteen kanssa Kelalle käymään ja jonottamaan. Saahan nähdä miten siellä menee. Toivottavasti kaikki paperit ovat kasassa ja ei tule ongelmia sen asian kanssa.