Vuodatus on siis temppuillut viikon aikana, kuten ei varmaan keneltäkään ole jäänyt huomaamatta. Tuntui tosi tuskalliselta kun ei päässyt lukemaan blogeja tai kommentoimaan. Lisäksi ei kyllä omassa blogissakaan montaakaan kommenttia ole näkynyt. Kävijälaskuri sentään on raksuttanut, josta näkyy selvästi, että blogissani on vierailtu ainakin katsomassa.
Nyt on itsekin päässyt kommentoimaan, mutta ihme ja kumma...Hallintasivulla ei näytä olevan ilmoitusta yhdestäkään uudesta viestistä, mutta blogiin on tullut tämän päivän aikana kuitenkin uusia viestejä. Harmillista, jos en niitä  huomaa. Siis jos en kommentoi takaisin, niin todennäköisesti vastaus on jossain vanhemmassa postauksessa, jota en ole tarkistanut. Niitähän on niin mahdottomasti, ettei kaikkia voi käydä läpi. Jos kaipaatte vastauksia kysymäänne, niin vinkatkaa uudempiin postauksiini, jotta osaan mennä katsomaan oikeasta paikasta ja saatte vastauksen.

Välillä ihan naurattikin, kun tuli ihan hassuja toimintoja blogiin. Kävin kommentoimassa jotain Cottonellalle ja ihmettelin, että hänen postauksensa siirtyi omaan blogisivuuni. Kuitenkin se oli siinä vain sen ajan kun poistuin sivulta pääsivulleni...eli postausta ei onneksi näkynytkään siinä ja kommentti meni taivaan tuuliin. Tuomaksella on ollut kiire viikko, mutta ansiokkaasti on taas saanut blogimme jokseenkin toimimaan. Kiitos siitä!