Osallistuin viime viikolla Sadun blogiarpajaisiin, jossa voitin taimiaiheisen palkinnon. Jännitin, että miten valitsemani taimet saapuisivat pitkän matkan takaa Posti-Paten kyydissä tänne kylmään etelään. Paten matkassa kulkee monen moista tavaraa ja kasvitkin voivat jäädä alimmaisiksi kaiken pakettipinon alle, mutta yllättävän hyvin ne säilyivät. Satu olikin vuorannut ne ja kastellut, että kestäisivät matkan aikaisen rasituksen. Kiitos vielä kerran tästä elävästä postista.

1385282.jpg

Etummaisessa lasissa on juurtumassa saamani kuparilehti, johon tulee nettitietojen mukaan kauniita oranssinpunertavia kukkia. Näyttää kasvavan hyvin amppeliss. Taaimmaisessa lasissa on juurtumassa pienilehtinen posliinikukka, johon tulee valkoisia kukkaterttua. Sellainen minulla on ollut aiemmin ja kukat tuoksuivat tosi mahtavalle.

Satu lähetti vielä mukaan kukkien hoito-ohjeet, joten tässä pitää terästäytyä hieman hortonoomiksi, mutta jos minä töppään, niin toivottavasti mies osaa pitää niistä huolen, kunhan ei tapa niitä liialla kastelulla.

1385327.jpg

Kiitos Sadulle myös kauniista pääsiäiskortista, joka tuli kukantaimien mukana. :) Olipa piriristävää postia.