Kun nyt kerran alettiin juhlimaan, niin juhlitaan sitten kunnolla. Nukkekoti on ollut hankittuna jo jonkun aikaa ja asukkeja on tullut taloon aika lailla. Tosin remontti on viivästynyt...urakoitsija on kyllä, mutta apupoikiakin tarvittaisiin, joten pitää pistää hakuseen. Eiköhän se talokin valmistu aikanaan. Ei näytä olevan mitään kiirusta, kun näköjään siellä sulassa sovussa asutavat, niin Margie kuin muutkin nuket sekä kissat, koirat ja ankatkin.

Kun aloitin leipomaan 12-vuotisjuhlakakkuani, niin samalla irtoaa kakkupalaa myös tupareillekin. Olen kattanut pöydän ja tervetuloa nukkekotiin visiitille. Koska arvonta on laitettu juhlapostaukseeni, niin laitetaanpa tännekin vielä toinen. Tämä arvonta onkin sitten enemmän nukkekotiaiheinen, joten osallistukoon ken haluaa osakseen jotain nukkekotimaista ja ehkä muutakin.

Nukkekoti kaipaa edelleen mattojakin. Antakaapa vaikka kommentissanne jokin kiva vinkki nukkekodin matoiksi eli mistä tekisin räsymattoja tai muuta kivaa mattoa eri huoneisiin. Harmi kun ei omista edes kangaspuita, mutta tokkopa niillä onnistuisinkaan tekemään, kun ei ole kokemusta.

Tervetuloa nukkekotiin tupaantuliaiskahville ja arvontaaan:

415354.jpg

Anskulle sitten tiedoksi, että katsopa tarkkaan....Ednan tuoma adoptiotytär Margie istuu olohuoneessa musta-pinkissä oloasussaan penkillä, jotta ole huoleti, kyllä se on vaatetettu...ei ole ketää ilkosillaan kuvassa. Mummo tuolla takana istuu (nutturaa hieman näkösällä). Margien vieressä on vaalea kirpparilta löytynyt poikakaveri Margielle (sillä on varmaan ikää jonkin verran).
Tuo kakku näyttää olevan aika kookas, joten sen piti jättää posliininukkien ja nallekuppien kanssa pihamaalle...Ei huolta, täällä on lämpöä yli 20 astetta (sisällä).

Muistakaa siis arvonnat ja huomenna pamautan iltasella arvonnan poikki!