Tarjan päivän kunniaksi leivoin tänään täytekakun....tervetuloa vaan kakkukahville virtuaalisesti tai ihan oikeastikin. Ajattelin tehdä kakun, jos sattuu tulemaan yllätysvieraita....jos taas ei, niin sitten pistämme kakun kahdestaan vatsaamme.

433677.jpg

Hyvin näyttää olevan kakku uunissa...ainakin tässä vaiheessa. Tosin onnistuin olemaan polttamatta sitä kyllä loppuun asti. Kakku on tehty äidin vanhan leivontakorttien mukaan "juhlakakun" ohjeella. Pohja on siis ns. sienikakun ohje, joka on yleensä takuu varma onnistumaan.

433678.jpg

Kakku on kuuden munan kakku. Kerroksia on neljä ja kahdessa välikerroksessa on banaanisosetta ja Flora-vispiä vaahdottettuna. Yhdessä välissä on pakastettuja lakkoja, jotka kiehautin sokerin kanssa hieman pehmeämmiksi ja laitoin väliin. Kostutin kakun punaherukka-vattumehulla (oma tekemällä). Kakun pinnalla on banaanisiivuja ja niiden alle sivelin ohuelti kaupan lakkahilloa kerroksen. Hyytelösokerista tein kuorrutuksen päälle ja vatkasin Floravispiä (sokeria ja vanilijasokeria) vaahdoksi ja pursotin kakun ympärille. Olkaa hyvä ja maistakaa ja kuvitelkaa miltä mahtaa maistua.

Jos kaipaatte tarkempaa kakkuohjetta, niin lisään sen myöhemmin.

Tänään tai huomenna uskon, että blogiarpajaisten palkinnot ovat saapuneet tai saapumassa voittajille. Julkaisen niistä kuvaa sitten, kun tiedän, että yllärit ovat menneet perille.
Superonnitelut myös muille tämän päivän sankareille!

Jos et parempaa tekemistä keksi, niin ystäväni Varpu lähetti minulle tällaista ajankulua, joten kokeilepa sitä.