Ei minulla mitään kovin kummoista asiaa ollut, mutta pakko kai se on vilauttaa noita tämän päivän aurinkoisia kuvia, näin syksyn keskellä.
Tänään oli taas viikon ensimmäinen kuntosalipäivä. Tällaisena päivänä menee mielellään ulkosalle, sillä päivä oli ihanan aurinkoinen ja sateeton. Syksyiset värit henkuivat puissakin vielä kauniimpina, kun aurinko paistoi. Takaisin tullessa otin muutaman kuvan pihapiirin puista jälleen kerran .

933132.jpg

Tätä pihapiirin tuntumassa olevaa vaahteraa olen ihaillut päivittäin. Siinä on niin kauniit värit, että ihan silmiä hivelee. Kyllä syksykin voi olla kaunis.

933136.jpg

Miehen tultua töistä lähdimme käymään ostoksilla ja ensin mentiin Biltemaan. Parkkipaikalta näimme taivaalla tällaisen ihanan kuumailmapallon taivaalla. Se oli aika korkealla ja toinen pallo oli hieman etäänpänä. Tänään olikin otollinen päivä tällaiselle lennolle, kun ei juuri nimeksikään tuullut.

933134.jpg

Kaupoista lähtedettyämme olikin jo aurinko laskemassa taivaan rannan taa. Auton ikkunasta tämän iltaruskokuvan nappasin. Meidän kotipihamaalle ei juurikaan näitä iltaruskoja näy.Olisipa kiva asua sellaisessa paikassa, jossa saisi jatkuvasti ihailla oranssin keltaista iltataivasta.

933137.jpg

Paluumatkalla kotiin pysähdyimme entisen Primon tontin tienoille. Siinä on joskus ennen muinoin ollut mm. ikkunan kahvoja valmistava Primo, jossa myös mieheni on ollut nuoruusvuosinaan sellaisia kiillottamassa. Sittemmin siinä paikalla toimi oman aikansa kirpputori sekä joskus piedettiin jopa huutokauppojakin. Nyt tontilla on vain tällainen iso lätäkkö ja todennäköisesti uutta rakennusta ollaan suunnittelemassa tontille.

933138.jpg

Tämä seinämä on enää jäljellä tuosta entisestä Primosta, joka on tarkoitus jättää tulevan rakennuksen yhdeksi seinämäksi. Tosin lasit siitä puuttuvat. Hienosti näkyy tiiliseinän ikkunoista maisemaa. Tarkoitus on vielä mennä kuvaamaan vastakkaiselta puolelta tuota tiiliseinää, ennen kuin siihen aletaan rakentamaan uutta rakennusta.

933135.jpg

Vieläpiti napata yksi kuva punertavasta pihlajasta, mutta marjat eivät siinä tosin punerra, sillä tänä vuonna ei pihlajissa ole juurikaan ollut marjoja ja siksi onkin omenasato jäänyt hieman huonoksi. Meinaan ne pihlajamarjatoukat kun asustavat sitten tänä vuonna niissä herkullisissa omenissa. No, ensi vuonna sitten on ehkä parempi omenasato.

Viikonlopuksi toivoisin kyllä yhtä kauniita ilmoja, kuin tänäänkin. Lähdemme potilasyhdistyksen kanssa reissulle Kolille perjantaiaamusella ja palaamme sunnuntaina. Sieltä toivon saavani kauniita syksyisiä kuvia, kunhan ne ilmat sen sallivat. Toivottavasti siis matkailu avartaa...hauskaa, että jo toinen viikonloppu kun olen reissun päällä. Harvon kun tulee nykyään käytyä muualla kuin mökillä.