Tämä viikko on mennyt lähinnä juhlahumujen ja yhden palaverin merkeissä. Joulukiire on vasta edessä päin.
Tiistaina siis oli kolmet sukulaisten synttäripäivät. Tiistaina käytiin vain siskontytön synttäreillä, joka täytti 10-vuotta. Oma esikoiseni täytti myös vuosia, kuten miehen puolelta iäkäs mies täytti 81-vuotta ja siellä kävimme kahvilla eilen eli hieman jälkijättöisesti. Kortitkin piti väkertää päivänsankareille ja tällaisia tällä kertaa.

1147143.jpg

Tuon ruusukortin kukat tein vanhan lahjapaperin jämistä ikään kuin 3D-kuvana. Muut ovat taannoin Hiekkaoliviilta tilaamillani enkelikuvilla koristettu.

1147144.jpg

Siskon tyttökin sai toivomansa kaulahuivin synttärilahjaksi. Aloitin sen teon lauantaina huuman jälkeen ja puolen yön maissa huivi oli valmis. Huivi on tehty Rose-mohairista, jota jäi vajaa kerä taannoin ystävän lapsenlapsen huivista jäljelle.Tasan riitti tähän huiviin, vain muutama lankalenkki jäi ylimääräisenä langasta.  Kiva, kun kymmenvuotias osaa arvostaa näin jo käsitöitä. Tosin neiti on innokas itsekin kokeilemaan kaikkea kivaa kädentaitoja.  Nyt ei lähisuvussa ole tämän vuoden puolella enää juhlia, paitsi miehen kehitysvammainen veli täyttää vuosia joulupäivänä, mutta hänelle lähti kortti onnitteluineen hoitokotiin.