Kirjoittelin tuossa pitkän tovin lupaamaani "jatkokertomusta" elämästäni. Sen saatuani valmiiksi luin Nelmin laittaman viestin, että hänellä on jotain minulle kuuluvaa blogissaan. Nelmi, ihana blogiystäväiseni, on myöntänyt tunnustuksena tällaisen ison E-kirjaimen.  Tosin se olisi myös minunkin mielestäni Nelmille kuulunut.

Tosin iloiseksi tulin tuosta Nelmin maininnasta, jossa hän perustelee valintaansa seuravaasti:
"Hän on paljon kokenut ihminen ja siinä missä toiset olisivat täysin murtuneet ja jääneet säälimään itseään, on hän kääntänytkin kaiken voitokseen ja tavallaan voimavarakseen. Hänen innostunut jutustelunsa päivän tapahtumista on mukavaa luettavaa."

                                                                   1313858.jpg

Kaunis kiitos myös Eleviinalle, kun muistit tällaista "vanhaa tätiä" Excellent-tunnustuksella. On varsin mieltä ylentävää kun nuori bloggaaja tarjoaa minulle tämän tunnustuksen. KIITOS! (Exit 24.2.20008)

                                                                   1313858.jpg

Lisään tähän vielä Kirsin myöntämän Excellent-tunnustuksen (25.2.2008).
Kirsi kirjoittaa näin herkistävänsti: Tarjuskan blogi on Excellent. Tarjuska osoittaa syvää yhteisöllisyyttä eikä panttaa tietoja omanaan. Hän on valmis käyttämään aikaansa muiden ihmisten hyväksi. Kun Tarjuska puhuu elämänuskon puolesta, häntä on pakko kuunnella; niin useasti hän on käynyt lähellä kuoleman rajaa.
KIITOS Kirsille!

                                                                   1313858.jpg


Nyt on oma vuoroni jakaa tätä mainintaa 5:lle muulle bloggaajalle. Vaikeaa tulee olemaan valinta:

Itseänikin kiinnostaa elämänmyönteiset tarinat ja sinnikkyys:

Ensimmäisenä tunnustuksen jaan Tiinulille, joka on myös itse kokenut elämän varjopuolia, mutta jaksaa silti jakaa kaunetta ympärilleen ja jatkuvasti sivustolla voi ihailla kaunista kädenjälkeä. Mitä ihastuttavampia neuleita riittää, vaikka aina ei olotilakaan olisi sellainen, että välttämätä jaksaisi. Elämästä voi tehdä hyvän, jos vain itse jaksaa siihen uskoa.

Umbramaj:lla on varsin uusi blogi, mutta yhtä elämänmyönteinen. Vaikeuksien kautta voittoon jatkuu hänenkin tiensä. Vaikeudet vahvistavat ja sen voi jo aistia tuosta blogista. Vähän samassa veneessä ollaan.

Samaa rataa edelleen jatkan, sillä Prognoosi on oikein varsinainen selviytyjä ja taistelija. Hänen bloginsa kautta saa aina jotain uskoa huomiseen. Hän ei ole jäänyt surkuttelemaan myöskään kohtaloaan, vaan jaksaa vaikeuksienkin kautta antaa taas valon paistaa ja esitellee sitten vaikka leipomuksiaan tai askartelujaan.

Samaan kastiin kuuluvalle blogille haluan antaa neljäntenä tämän tunnuksen. Tämän tunnuksen saa Tuulias, joka kertoo harvinaisesta sairaudestaan ja vetää sähköistä vertaisryhmää saman kokeneille. Kauniit runot piristävät hänen blogiinsa ja sielläkin on mukava vierailla.

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä haluan tämän tunnustuksen antaa Kirsille, joka ylläpitää blogiaan, kertoen ajankohtaisista terveys- ja yhteiskunnallisista asioista pienen ihmisen puolesta. Monet isteäni koskevat asiatkin ovat saaneet painoarvoa hänen blogissaan ja tägeissän. Kirsi kuuluu suosikkeihini ja joka päivä siellä on pakko ehtiä käymään.

Arvonnankin ansaitette! Osllistukaa.