Yllättävän paljon osallistujia on tähän arvontaan osallistunut! Kiitos kaikille ja oli ilo havaita, että olette niin kiitettävästi allekirjoittaneet elinluovutuskorttejakin. Jaana jopa tilasi työpaikalleen niitä sekä läheisilleen. Kiitos Jaanalle!

Nyt suoritetaan arvonta. "Onnen onkijana" toimi aviomieheni Pekka. Hän on suoranaisesti Onnen Pekka...onnettareksi kun ei sovi kaksilahkeisia nimitellä!

418920.jpg

Jännittää...Ketäköhän arpaonni suosii tällä kertaa?

418922.jpg

Voiko tämä olla totta...jälleen arpanumero 2. Arvat oli sekoitettu todellakin moneen kertaan ja taitettu nelin kertaisesti. Näin se vain on...Onni suosi tällä kertaa...

418948.jpg

Anskua. Onneksi olkoon, Ansku!

Hahaa... hieman hymyilytti, että juhla-arvonnan arpaonni meni nukkekotiin hurahtaneelle Anskulle. Toisin kuin nukkekodin voitot menivät "ei nukkekoti-ihmiselle". No, katsotaanpa mitä Anskulle keksitään....onko toivetita? Laita sähköpostia ja yhteystietosi. Sähköpostiosoitteen tiedätkin. :)

Koska olette todellakin hyvin ahkerasti allekirjoitelleet elinluovutuskortteja, niin päätin arpoa vielä toisenkin voiton:

418959.jpg

Kukas se tämän arvan suojaan kätkeytyy? Sen takaahan löytyy nimi:

418960.jpg

Merisini.... Onneksi olkoon, Merisini!

418965.jpg

Näin virallisesti vierekkäin molemmat voittoisat arpanumerot. Muistakaa laittaa ne yhtystietonne ja jos on toiveita...:)

Vahinko, kun en voinut kaikkia muistaa, mutta suurkiitos teille muillekin ja ehkä toisella kertaa arpaonni sitten seuraa jotakin muuta. 

Toivon, että te muutkin viette tätä elinluvutuskorttikamppanjaa eteenpäin esim. työpaikoillanne ja muuallakin, tilaamalla Jaanan tavoin elinluovutuskortteja täältä, Munuais- ja maksaliitosta.