Vuoden vaihde alkoi oikein hyvin. Onnekkasti sanoisin, sillä harvoin minä edes mitään voitan arvonnoissakaan, mutta tänään....eikun eilen eli viime vuonna...voitin Katjuskan blogiarvonnassa jotain, jota sitten jään tänä vuonna odottelemaan rauhallisesti, mutta innokkaasti.
Kotosalla oltiin, napattiin pihamaalla naapurit iltakahveelle ja veljen poppoon kanssa käytiin hieman raketteja tuhoamassa. Kotona iltapalaksi vielä valmistettiin ranskalaisia ja keitettiin nakkeja ja naposteltiin sipsejä ym. pikkuherkkuja. Kaiken lomassa pesin kerrankin innokkaana pyykkiä, jopa kahteen otteeseen, josta kuulette sitten tuonnempana.
Kolme kertaa kävimme ulkosalla ihmettelemässä lähiön rakettien loistetta ja meteliä. Itsellämme ei ollut ainoatakaan rakettia, mutta innokkaana yritin opetella kuvaamaan. Jokunen kuva lähes onnistui ja osa ei sinne päinkään. Tässä muutama tämän otos uuden vuoden vastaanottajaisista.

322505.jpg
Illan rakettiloistoa

322519.jpg
Sankka savu peitti tienoon rakettien jäljiltä

322521.jpg
Tämän verran meilläpäin näki luntakin vesisateesta huolimatta...sattumoisin pieni läntti oli jäänyt katveeseen valkoista ihmettä

322522.jpg
Pimeästä huolimatta täysikuu tuijotteli taivaalla. Olipa synkkä Uusi Vuosi ilmoja ajatellen....mies muistiin.
Tässä vielä latailen aamutunneilla näitä kuvia koneelleni. Seutu on rauhoittunut ja näin alkaa tämä vuosi 2007.