Tänään vierähti kolmisen tuntia kokouksessa, jossa kokoontui laaja kirjo maksasairauksien avainhenkilöitä eli hoitohenkilökuntaa, järjestöihmisiä, potilaita ja muista asiantuntijoita. Projektilla haetaan lisää jäseniä potilasjärjestöön maksasairaista ja kehitetään heille suunnattavia palveluja ja tiedottamista. Huomenna onkin yleisöluento maksasairauksista ja niiden hoitomuodoista Pasilan kirjastossa klo 17 aiheesta, joten tervetuloa vaan asiasta kiinnostuneet sekä maksasairaat läheisineen.

Kokouksen jälkeen päätin suunnata matkani Hobby Pointiin, joka sijaitsee Helsingissä Fredrikinkadulla, lähellä Kampin metroasemaa ja kauppakeskusta. Se näytti olevan ennen kaikkea mm. nukkekodin rakentajan keidas. Siellä oli paljon kaikkea askarteluun liittyvää, mutta eurominituotteistossa oli suunnaton määrä nukkekodin aarteita. Olisin mielelläni näyttänyt teille kuvan keitaasta, mutta kysyessäni lupaa kuvaamiseen blogiini, myyjä kielsi sen. Joten tässä voin vain esitellä näitä omia ostoksiani, joita jouduin hieman karsimaan, jotta mopo ei karkaisi käsistäni.
Siellä olisi ollut myös aitoa parkettiviilua, mutta on tyhmää maksaa puolia talon hinnasta parketista, joten jätin ainakin tällä kertaa väliin. Ostin pieniä puutikkuja, jotka muistuttavat jäätelölusikoita minikoossa. Soittelin miehelle ja kyselin, että voikohan sellaisista tehdä lattiaa. Hän tuumasi, että jos pätkäsen pyöreät päädyt pois, niin niistä saa lautalattian. Ajattelin sitten, että nenhän voi varmaan lakatakin, joten toivotaan siitä tulevan aidon näköisen. Lisäksi osti pari nukkekodin tapettia. Tosin en huomannut, että toisen hinta oli 5 euroa ja toinen oli 1, 90 euroa. No, saanhan yhteen huoneeseen arvokkaan näköiset tapetit. Lisäksi ostin palan vaneria, josta mies saa luvan yrittää muotoilla toisnen päädyn parisänkyyn. Olisi ollut kiva, jos olisin löytänyt minikokoisia siirtokuvia (ruusuja) sängyn päätyyn. En kyllä löytänyt sellaisia. Täytynee vielä jossain vaiheessa hakea posliinikupit nukkekotiin...nyt en raaskinut. Olivat niin suloisen pinikokoisia. Ihan mahdottomasti siellä olisi ollut kauniita huonekalusteita, lamppuja, pikkunukkeja (hollantilaisia) ym. Lisäksi rakennustarvikkeitakin olisi ollut, esim. lattialistaa, pleksiä, vaneria, kovalevyä, irto-ovia ja ikkunoita ym. Itse ostin ohutta pleksiä ikkunoihin, jotka puuttuivat nukkekodista. Lisäksi löysin pari aivan pientä savista kukkaruukkua, joihin yritän koota kukkia. Myyjä antoi vielä minulle euromininkuvaston, jossa on valtaisa määrä pieniä miniatyyrikalusteita ja nukkekodin tarvikkeita. Tuohon puotiin ei kyllä kovin usein uskalla mennä tai täytyy pitää rahapussin nyörit tiukasti kiinni. Siellä tulee himo.

356533.jpg

Kuvassa Euro Mini 's tuotekuvasto, jota suosittelen vain omalla vastuulla katsomaan. Kuvassa  on pinkkikuvioista tapettia ja sinikirjavaa tapettia,  pussillinen puutikkuja lankkulattian, rosan värisiä mosaiikkipalasia esim. lattiaan, pleksiä ikkunoihin sekä 2 mini kukkaruukkua. Rahaa kului hieman yli 17 euroa. Tuo pinkki tapettipala oli siis suhteessa hurjan kallis...ehkä olisi jäänyt ostamatta, ellen olisi erehtynyt hinnassa. Elämä on....