267129.jpg

Tänään kävin kirppiksellä bongaamassa askartelikivaa. Löytyi ääriviivatarrkoja, hologrammitähtiä, kuvioleikattuja korttipohjia, Rayherin tonttuja arkki ja silkkipapereita. Lisäksi löytyi eurolla koruja ja hiusknipsejä. Koruista purkamalla helmet, voi niitä käyttää omatekoisiin koruihin jos innostuu koruja tekemään. Lisäksi löytyi siemenhelmiä pari pakettia. Ostin myös tarra-aakkosia, jotka olivat sellaisin kuplan muotoisia. Nitä ostin viisi arkkia ja siten voi kai kirjoitella kortteihin vaikka joulun toivotuksia. Olen tehnyt joulun maissa monesti ns. pullukkaenkeleitä. Sitä varten löysin pienen pussillisen pitsiä ja tuo ötökkä, jolla on kikkurat karvat. Karvan voi leikata purkamalla ötökän ja näin niitä karvoja voi käyttää enkelien hiuksiksi. Ostin myös Nalle Puh-penaalin, johon mahtuu varmaan hyvin virkkuukoukkkuja. Löysin myös yhdet kierrepuikotkin ja neljä vanhaa käsityölehteä.
En voinut olla ostamatta hauskaa kännykkäpussia, jossa oli kaunis tytön pää, joka oli tehty vanusta ja nailonsukasta ja tytöllä oli hiuksetkin päässä ja pitsiä ja ruususomistetta vaatteina. Itse pussukka oli pinkki kapeaa vakosamettia ja siinä oli myös sifonkinauhaa ja helmiä ja somisteena perhosnauhaa. Aika vekkulin näköinen. Kännykkäänkin ostin kännykkäkorun ja oli halpa.
Ostin varalle uudet korvakuulokkeet mikillä, jos vaikka sattuisi tarvitsemaan. Koko tuo roinakasa maksoi hieman yli 20 euroa, mutta olihan siinä aika läjä askartelumateriaalia.

Kaivanneeko ketään vanhoja käsityölehtiä. Niitä on kerääntynyt n. 70-80-luvuilta komeroon. Ne joutaisi pois sieltä. Vinkatkaa, jos joku on kiinnostunut. Siellä on Käsityökerhon lehtiä, Burdalehtiä ym.

Toivottavasti tämä päivitys onnistuu, kun tämä on jo toinen kerta kun kokeilen....äsken meni hyperavaruuteen toimintahäiriön sattuessa kohdalleni. Harmistus, kun pitää kirjoittaa moneen kertaaan ja odotella miten taas blogi toimisi....peukut pystyyn ja "tallenna". Onnistuukohan?