Saatuani sen monivaiheisen ja välillä hankalankin hihatinprojektin vietyä kunnialla, taikka vähemmän.... läpi, niin vaide jäi taas päälle. Otin jälleen koukun "kauniiseen käteeni" ja ryhdyin solmuilemaan uutta työtä. Huomasinpa tyrmistyksekseni, että tietämättäni olen jättänyt huomioimatta ystävän syntymäpäivän. Tosin en vieläkään tiedä koska se on ollut, mutta pyöreitä kuitenkin tänä vuonna. Niinpä päätin tehdä lahjaksi näin jälkikäteen talvikylmiä varten Salomoninsolmuilla harmaan huivin Seiskaveikasta. Eilen sen aloitin ja tässä se nyt sitten on valmiina. Tuossa Big Brotheria katsoessani sen koukkusin loppuun.Huivi on tehty siitä vaalean harmaasta Novitan uutuusväristä, joita sain hyvitykseksi viallisesta Samos-langasta. Tähän huiviin meni vajaa 150g eli en ole punninnut, mutta kerästä jäi pienoinen sykerö...ehkä n. 50g, joten noin 100g saattoi riittää tähän kaulaliinamalliseen huiviin.
Tuo väri on aika jännää harmaata. Koukutellessa se näytti jopa hieman vaaleansiniseltäkin. Sopisi varmaan hyvin myös rosan kanssa. Toivottavasti tuli mieleinen ylläri.

Mitäköhän seuraavaksi keksiksi. Tosin MarLille olisi vielä tehtävä Mohairista samankaltainen, mutta teen sen kyllä tässä kun jaksan. Neljä kappaletta vaakatilkkujakin on tullut vain kasaa, kun näyttää olevan liian monta projektia taas tähän saumaan. Ehkä teen lisää, mutta en jaksa ottaa siitä paineita. Ensi viikolla on taas menovaihde päällä. Perjantaina lähdetään kuitenkin taas mökkeilemään ja sitten en pariin viikkoon joudakaan sinne päin.