Unohdin ihan kaikessa tohinassa esitellä teille lauantaisen "syntymäpäivämatkani" ostossaldoa. Kun kerran Sinellin kevätsiivousta käytiin ihmettelemässä, niin pitihän sieltä jotain kotiin tuomisia hankkia matkaan.
Tapaamiseen oli tarjoitus kunkin tehdä nimilappu rintaa, jotta tunnistaisimme toisemme. Itse tein sellaisen Tiimarista ostamaani vaneriseen, soikeaan laattaan. Päällystin sen ensin servetillä, johon käytin servettilakkaa kiinnittämiseen. Kirppikseltä ostamillani siirtokirjaimilla kirjasin bloginimeni siihen. Mistään jemmapaikastani ei löytynyt sellaista hakaneulaa tai muuta vastaavaa neulaa, jolla olisin voinut kiinnittää laatan puserooni, niin piti penkoa lastenlasten kirppiskamoista sellainen girl-avainperänauha. Liimasin sen kuumaliimalla laatan taakse. Näin sain "itseni näköisen" nimilaatan, josta mahdollisesti sellaiset henkilöt minut tunnistavat, jotka ovat käyneet blogissani.
Eija lymyilikin myymälässä ja ohi kulkiessaan katseli siihen tyyliin, että "ollaan tavattu" aiemmin. Kun Maiju sitten esitteli meidät toisillemme, niin hän kertoi tunnistaneensa minut heti. Hah....Olisikohan ketään tunnistanut, jos olisin pukeutunut aivan "valepukuun" eli väärän värisiin vaatteisiin.

537569.jpg

Tulin ostaneeksi korttipohjia. enkelitarroja, synttäriaiheisia 3D-kuvia vihkosessa, tekstaustussin (pinkin) sekä 3 pakettia kauniita servettejä ja numero- ja kirjaintarroja.  Maiju ihmettelin, että mitä teen kolmella kokonaisella paketilla. Jos ei mitään muuta keksi, niin siinä tapauksessa niihin voi varmaan suutaan pyyhkiä. :))
Tuossa kuvassa näettekin sitten sen nimilaattani sekä siskontytön tekemän onnittelukortin tädille.

Meneehän ne synttärit tällalaillakin matkustellen.