Kaikki Valokuvatorstain 124. kuvahaaste on tällä kertaa Murphyn laki.

Murphyn lait

1. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen


2. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen kaikkein pahimmalla hetkellä


3. Mikään ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää


4. Jos on olemassa se mahdollisuus, että useat asiat menevät pieleen,

niin pieleen menee se joka aiheuttaa eniten vahinkoa

 

5. Kaikki vie enemmän aikaa kuin pitäisi


6. Jos asiat jätetään oman onnensa nojaan, ne menevät huonosta pahempaan


7. Luonto on aina salaisen virheen puolella


8. Jos näyttää siltä, että kaikki menee hyvin, olet varmasti unoh-

tanut jotain
Ei kahvia, ei maitoa, ei sokeria....mikään ei taas toimi..
Yleensähän nämä päivät ovat tiettyjä päiviä...kuten 13 pvä ja perjantai...vaikka onhan niitä muulloinkin, kuten tänään.

Joskus tulee näitä päiviä, jolloin tuntuu ettei mikää onnistu. Kaikki menee pieleen heti aamusta. Kahvikin näyttää olevan loppunut, entäs sitten maito? Senkin on joku juonut loppuun. Sokeria....olisi ehkä riittämiin yhteen kupilliseen, vaan kun ei ole sitä aamukahvia saatavilla.

Tänään näyttää olevan juuri tällainen päivä, kun mikään ei mene niin kuin on suunnitellut. Ensin iski lämpöä odottamatta iltasella, sitten lähti hampaasta paikka yllättäen. Aamulla soittamaan hammashoitolaan, vaan enhän ehtinyt taaskaan ajoissa, vaikka tasan kahdeksalta  yritinkin. Sitten kun pääsin ajanvaraukseen, niin kaikki päivystysajat olivat jo annettu. Sen verran hra Murphy tuli vastaan, että sain toisesta hammashoitolasta ajan puolipäivän aikaan. Tuskailin, että miten ihmeessä käy taas näin....jo kolmas paikka viikon sisllä hampaista irronnut.

Alkuperäissuunnitelmiini kuului tälle päivälle pyykkitupa, taidekerho sekä keilaus. Näillä näkymin ei ole niistä onnistunut kuin tuo pyykkitupa ja sekin hieman supistetussa muodossa....huonovointisena oli otettava vain osa pyykeistä mukaan. Katsotaan, että mitä se vointi on illalla, jotta tuleeko keilailusta mitään.

Vielä sen varran piti mättää tältä päivältä, että kun yritin laittaa valokuvatorstain postausta, niin vuodatuksen hallintasivustolla omaa tekstiä kirjoitellessa ei tapahtunut minkään lasita rivinvaihtoa. Kaikki teksi meni pitkään pötköön ja esikatselulla katsottaessa teksti katosi jonnekin "näytön uumeniin ". Oli pakko päättää koko yritys ja nyt sitten näytti jo toimivan....tai näköjään ei toimi sittenkään.