Kampaajalta palattuani kävelin lähettyvillä olevalle itsepalvelukirppikselle. Sieltä haalin mukaani vuoden vanhan Modalehden. Lisäksi ostin pikkuiselle talvikengät, jos ne sitten kelpaavat. Sattuipa eteeni pikkuinen soma nukke. Se näytti jotenkin vanhalta ja niin suloiselta, etten voinut jättää sitä kirppikselle lojumaan. Eikä se maksanutkaan kuin euron. Sattuipa silmiini vielä kolmen kierrepuikon paketti. 2mm/50 cm, 2½mm/100cm ja 6½mm/80 cm.
Kuikuilin myös askartelu- ja käsityömateriaalia. Joulukortteja ajatellen silmiini osui kaksi pussukkaa. Toisessa oli punatulkkukoriste, jossa haitarimallisesti tulkkuja. Ajattelin, että niistä saa kivoja kortteja tai voisi kokeilla ehkä myös 3D korttia tulkuista. Toisessa oli 3 pyöreätä pahvista kiekkoa ja niissä oli enkeleitä. Niitäkin voisi käyttää kortteihin.
Kaiken tämän sain hieman yli vitosella.

235359.jpg
löytöjä...

Edit: Pitihän vielä kertoa, että sain kuin sainkin laitettua Katrille arvontavoittopaketin. Se on varsinainen ylläri, kun en innossaini muistanut edes kuvata lähetystäni. Jännitetään sitten, josko Katri haluaa muille sen paljastaa.