Helmikuun lopulla suoritettiin juhlaisa blogiarvonta sekä nukkekotiarpajaiset. Voittajina olivat: Ansku, Kirsti, Merisini ja Katri. Oletan, että Ansku on kutakuinkin työpäivän pääteeksi hakemassa oman voittonsa Posti-Patelta ja muut ovatkin sen jo saaneet ja tietävät mitä paketit sisälsivät.

Jouduin hieman tekemään salapoliisityötä muutaman voittajan suhteen. Sen toki tiesin, että Ansku, Katri ja Kirsti ovat käsityöihmisiä. Lisäksi Kirsti, Ansku ja Merisini puuhastelevat korttiaskartelun parissa. Senkin tiesin, että Katrin lempiväri on vihreä, Anskun punainen, Merisinin lila ja Kirstistä en mennyt takeeseen, mutta oletin hänen pitäneen vihreästä...sillä sitähän en kysynyt nukkekotiarvonnassa. Sen vaan tiesin, ettei hän harrasta nukkekoteja, kuten ei Katrikaan. Ansku taas harrastaa nukkekotielämää, mutta voitto tuli juhla-arvonnasta. Kirstin väriin vielä palatakseni...oletin sen olevan vihreää...Sitten kysyin mistä väristä hän pitää, mutta vastaus tulikin liian myöhään...olin jo ostanut langat. Oletin aivan väärin...Kirsti kertoi värit, joista ei erityisemmin pidä eli siinä oli tumma vihreä...vaalampi kylläkin olisi ollut mieleisempi. Olin ostanut hänelle tummaa vihreää...Ihan harmitti. No, mitäs sitten? Ei kuulema väliä, joten paketti meni perille niine hyvineen. Ehkä siitä langasta voi tehdä vaikka huopatossut, jos ei muuta keksi.Olisin kyllä postittanut jotain muuta tilalle, mutta Kirsti sanoi, että se käy mitä ostinkin. Anskulle taas halusin laittaa kylkiäisinä hieman nukkekotiroinaa eli pienen Ikonin sekä tarpeellisen vessapaperirullan telineineen (se oli sen oma idea, jota aiemmin esittelinkin). Senkin tiesin, ettei Katri ainoana voittajana harrasta korttiaskartelua, joten Katrille lähti neulepuikot askartelumateriaalin sijasta.

Elinluvutuskortteja postitin jokaiselle 5 kappaletta ja jos tarvetta löytyy niin elinluvutuskorttikuvan kautta sivulinkistäni klikkaamalla pääsee Musilin sivulle, josta voi tilata lisää kortteja ilmaiseksi.

Jokaiselle voittajalee tein siemenhelmistä kukkakaulakorun....värit ovat vähän sinne päin...eli mitä satuin kaupasta löytämään.

435718.jpg

Tässä on valmistamiani helmiä. Tosin punaiset näyttävät olevan hieman pidemmät. Toivottavasti lukitukset pitävät, sillä nämä oli ensimmäisiä tekeleitäni sen askartelukurssin jälkeen, missä Taava opetti helmiä tekemään. Jos lukot eivät pidä, niin ilmoittakaan minulle, niin teen teille uudet helmet.

435675.jpg

Anskun voittoisasta paketista löytyy punaiset siemenkukkahelmet, nukkekotiin ikoni sekä vessapaperia, pinkin värisävyisiä korttipohjapapereita sekä 3D-kukkakuvia, sukulakua ja minttulakua ja kaksi kerää punaista Austermanin Melody-lankaa, elinluovutuskortteja sekä pinkki onnittelukortti.

435693.jpg

Kirstin paketista löytyy islantilaista Lett-Lopilankaa kaksi kerää, samanlaisia askartelupapereita kuin Anskullakin sekä ruskan väriset helmet, lakuja ja kortteja ja onnittelukortti.

435700.jpg

Merisinin paketista löytyy vaalean lilaa Carmelialanka, jonka valmistaja on Carnstudio Norjasta. Lisäksi myös Merisini harrastaa korttiaskartelua, joten samankalatinen paketti lähti sinne. Lisäksi Merisini sai siniset helmet ja korttipohjaan tuli myös lilaa, josta hän pitää.

435706.jpg

Katrin paketti...viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Katri kun ei siis tietojeni mukaan askartele, niin ostin hänelle pinkit neulepuikot. Samanlaiset oli pakko ostaa itsellenikin...arvaatte varmaan miksi? Katrille tein turkoosit helmet ja kortissa samaa sävyä. Katille lähetetty lanka on samaista Carmelia -lankaa, jota lähetin Merisinillekin, mutta väri on vihreää. Toivottavasti on oikeansävyistä?

Tällaisilla arpajaisvoitoilla tällä kertaa ja etiäpäin menään, niin kuin mummo lumessa. ::)