Mökillä kuvasin kukkaan puhjenneita kevätkukkia. Malla kevät on hieman myöhäisemmässä kuin täällä etelässä. Narsissit olivat vasta auenneet viikon aikana.

586078.jpg
Keltanarsisseja, jossa on valkoistet terälehdet sekä keltainen keskusta. Niitä kukki runsaasti isossa mättäässä.
586076.jpg

586069.jpg
Keltanarsisseja olen istuttanut kukkapenkkiin, sekä pihamaalle uudempaan penkkiin, jossa on myös tulpaaneja. Tulppaaneja on kyllä vielä tulossa, mutta ne ovat aivan nupuillaan vielä. Kummasti piristävät alkavaa kevättä nämä värikkäät pääsiäiskukatkin, vaikka ovatkin sitten aikaansa verrattuna hieman myöhässä.
586075.jpg

586071.jpg
Kukkapenkissä kasvaa myös parvitulpaaneja. Ne olivat illalla aivan kiinninäisiä, mutta päiväsaikaan ne olivat kauniisti auki.
586072.jpg
Tumma helmililja oli myös aukaissut kukkansa parvililjojen sekä narsissien lomassa.
586077.jpg
Kävelylenkillä bongasin ensimmäisen kukkivan metsäorvokin.Myös ensimmäiset kevään sitruuna- ja kaaliperhoset lentelivät mökkipihamaallamme. Pääskysestäkään ei päivääkään kesään. Pääskysiä lenteli jokunen yksilö pihapiirin tuntumassa sekä ystävättäreni mökillä, kun haimme heidät sunnuntaina. Kyllä kai se sitten on niin, että kesä se on kaikesta koleasta ilmasta huolimatta. Sunnuntaina olikin jo aika lämpimän oloista ja äitienpäivä kahvit nautimme mökkinaapureiden kanssa puutarhassa.