Blogiarvonta 10 000-kävijää, suoritettiin jo viikko sitten. Itseasiassa tuo palkinto oli vielä mietintäasteella tai oikeastaan ajatus oli, mutta se oli toteuttamatta. Arvonnassa onnetar suosi Miia (ei omaa blogia). Nyt kun kuvittelen ainakin Miian saaneen jo tuon odottamansa arpajaisvoiton, niin voinen esitellä muillekin tämän arpajaispalkinnon sisällön. Lisäksi esittelen Hallattarelle postittamani linnun.

170346.jpg

Arpajaisvoittona lähti paketti, jossa oli Brunbergin tummaa suklaata levy. Novitan Malibusta virkattu kesäkassi, pussi päivänsinen siemeniä, itsetehty onnittelukortti 10 000-kävijälle sekä pari elinluovutuskorttia omaan tai ystävien tarpeeseeen.

170367.jpg

Lisäksi lähetin suojelusenkeli Miialle. Näitä teen yleensä jouluksi, mutta tällainen enkeli voi olla koristeena muulloinkin. Se on pehmoenkeli.

Kassi siis tuli tehtyä Novitan ohjeella ja sama on ollut myös Yhteishyvä-lehdessäkin. Tosin laitoin siihen nauhan, jota ei ohjeessa ollut. Sekä tuon kukkasen koristeeksi ja senhän voi halutessaan ottaa siitä poiskin. Langat sain ilmaiseksi taannoin, kun sain uuden jäsenen Novita-klubiin ja näistä langoista sitten päätin tehdä tuon kassin. Sukaa oli Brunbergin tuliaisia Porvoosta.

Toivottavasti Miialle on iloa näistä arpajaisvoitoista.

LINTUNEN

Hallatar taannoin kuulutti lintusen kaavoja. Mökilläni oli aikoja lojunut varastossa joutsenlintu, jolla oli langat sotkeutuneet tuulessa. En sitten enää viitsinyt sitä selvitellä ja niin se jäi sinne tyhjänpanttina lojumaan. Sitten huomasin Hallattaren blogissa, että hän kaipaili sen tapaisen linnun kaavoja. Ajattelinkin, että turhaan joku sellaista alkaa itse sahailemaan, kun minulla on valmis lintu, josta puuttuu vain narut. Niinpä lupasin lähettää lintusen uuteen kotiin. Vihdoin eilen sain pakattua nämä kaksi lahjusta postipakettiin ja sitten vaan posteljoonille eteenpäin vietäväksi.

170362.jpg

Lennä lintunen...kuhan saa siivet kantamaan

170364.jpg

Hallattaren kortti vasemmalla ja Miian kortti oikealla

Noita kortteja tulee tehtyä aina vain tarpeenmukaan. Ei tunnu olevan aikaa niitä ihan huvikseen näpertää ja sittten kun tulee tarvis, niin kovalla kiireellä etsimään tykötarpeita ja miettimään, että minkäköhän laista sitä osaisi sitten tehdä. Kortti ilman runoa tuntuu niin tyhjältä. Siksi minulla on paljon värssy- ja runokirjoja ja tarpeen tullessa netistä onneksi löytyy sopivia runoja kuhunkin tilanteeseen.

Ehkä tänään on sitten voinut tehdä jonkun iloiseksi. :)

Edit 1. (31.8.2006)

Kassiohje löytyy kuvatekstin alta eli linkitin sen sinne ohjetta kaipaaville. Tosin itse tein pidemmät kannattimet eli olkapäille ylettyvät. Sen pituuden voi jokainen tehdä haluamansa mittaiseksi eli jatkaen vain mallivirkkuuta. Kassinleveyskin on makuasia ja silmukkamäärää kannattaa verrata käsialaansa ja langan paksuuteen. Tee se haluamasi korkuiseksi eli itselläni oli "noin A 4 kokoa" oleva kassi, johon mahtuu mukavasti esim. kansio matkaan. Vuorikankaan voi kiinnittää halutessaan kassin sisäosaan. Nyöriksi virkkasin 170 ketjusilmukkaa+3 kjs (=1. pylväs) ja jatka siitä yksi pylväs jokaiseen ketjusilmukkaan ja päätä langan pätkät lopuksi. Kukkakuvion ohje on kassin ohjeen ohessa.