Eilen aloin yht'äkkiä pärskimään ja aivastelemaan. Kauan en jaksanut tietokoneellakaan norkoilla, vaan päätin mennä ajoissa nukkumaan. Oli niin vietävän kylmäkin. Harvoin palelen sillä lailla ja oli pakko topata enemmän vaatteita nukkumaan mennessä. Jossain vaiheessa sitten tuli hiki ja pikkuhiljaa tiputtelin liiat vaatteet päältä pois. Aamulla oli kurkku karhea ja nenä tippui ikävästi. Minuun oli tarttunut kevätflunssa. Yleensä pääsen kehumaan, että sairastan harvemmin näitä räkätauteja, vaikka syön niitä hyljinnänestolääkkeitä, jotka alentavat vastustuskykyäni. Jotenkin yleensä olen vain onnistunut aika hyvin välttämään noita tartuntoja. Meikäläiselle kun on monet infektiot haitallisia....varsinkin jos niistä tulee jotain pahempaa. Toivotaan, että flunssa menee pian ohi ja pitänee katsastella hieman ensi viikon menoja, joten flunssaisena ei kannata mennä kuntosalille eikä keilaamaan.

Tänään käväisin vain suorittamassa muutaman asian ja pikaisesti äidin luona kahvilla. Apteekista oli pakko hakea verenpainelääkkeitä, kun pääsivät loppumaan. Ihmeellinen tuo verenpaine, kun se on aamupäivällä kutakuinkin normaali eli n. 122/80 oli tänään ja sitten äidillä mittasin sen lääkkeen oton jälkeen, jolloin se oli 83/57. Muutenkin kun olo tuntuu raihnaiselta, niin alhainen verenpaine väsyttää vielä enemmän. Lääkärissä käydessäni viimeksi paine oli n. 150/100. Sanoin heti, ettei se ole minun paineeni...vaan sellaista lääkäriverenpainetta. Jännittävä olotila, niin paineet kasvaa. Sen mukaan jos lääkitystä muutetaan, niin paineet menee aivan väärään suuntaan.

Käytiin sitten vielä Cittarissa limpsaa hakemassa, että ainakin jotain juotavaa saisi alas, jos ruoka ei maistuisi. Nauratti ihan se yksi telkkarista tullut kuvauspätkä, jossa ihmisiä kuvattiin kassajonoissa kuinka tekevät "vääriä valintoja" ja vaihtavat tämän tästä kassajonoa. Mikä ihme, kun aina sattuu menemään sellaiselle kassalle, jossa on jotain ongelmia...odottaa ja odottaa, kassa soittaa...jono ei kulje. Loppujen lopuksi taas katsottiin parhaimmaksi vaihtaa jonoa ja johan päästiin nopeasti. Vielä katse takkuilevan kassan suuntaan ja siellä samassa pisteessä mihin oli jäänytkin eli "ongelma-asiakas" kassalla. Tosiaan ei oikein huonovointisena jaksaisi odotella pitkään kassalla, vaan tekisi pian mieli kotiin huilaamaan. Täytynee ottaa siis vähän rennommin tämä viikonloppu.

VINKS* VINKS*...

Sattuipa silmiini Marin näpertelyistä linkki sivulle, jossa opetetaan ihan ohjeen kanssa ISOÄIDIN NELIÖITÄ ja muitakin virkkaumalleja. Niitä kun on moneen kertaan pähkäilty aiemmin sivustollani.