Taidekerhosta palattuani ajattelin lähteä Tarjoustalosta katsastamaan kierrepuikkoja. Aloittamanin pääkallopipo kun oli hieman vaikea neuloa sukkapuikoilla, kun koko ajan piti varoa ettei silmukat putoa puikoilta. Kaupoista kun en perjantaina löytänyt sopivia kierrepuikkoja. Pituutta niillä näytti olevan 60-80 cm, jotka ovat aivan liian pitkiä pipon neulomiseen. Tänään sitten onnistuin ostamaan etsimäni puikkokoot oikeassa mitassaan. Ostin siis 3 ja 3½ numeron kierrepuikot, pituudella 40 cm. Lisäksi kadotin jonnekin puikkomitan, joka on tärkeä siinä mielessä, että kämpässä on vino pino puikkoja, joiden koosta on paha mennä sanomaan mitään. Niinpä ostin sellaisen mitankin. Vielä kun saisi aikaiseksi ommella jossain vaiheessa Ullamariellan ehdottamia puikkokoteloistakin ja tässä linkki sivustolla, jos joku mielii sellaisia tehdä. Niissä olisi ideaa. Lisäksi ostin yhden kiinnisilitettävän sydänkuvion lapsenlapsen farkkujen polviin, kun ikäväksi sattui aivan uutena menemään polvesta rikki tytön kaatuessa. Eiköhän sen pienen kolon saa jotenkin koristeellisesti korjattua tällaisella kauniilla tähdelläkin.

214403.jpg

tarppeellista käsityörintamalle

Lidl'ssä sattui olemaan tarjouksessa askartelutarvikkeita. Niinpä innostuin ostamaan paketillisen korttimateriaalia, jossa mukana pieni paperiveitsi. Lisäksi ostin kolmen kappalaan paketin kuviosaksia. Sitten sattui silmiini vielä oikein askartelijan työkaluvehkeet. Siinä oli 50 osaa: erikokoisia varsia ja teriä.

214413.jpg

askartelijan apuvälineet ja materiaalia

Näillä vekottimilla varmaan pääsee neulonnan saloihin kuin askartelunkin alkeisiin kiinni. Vielä kun saisi inspiksen korttien väsäämiseen.