Tietenkin unohdin kuvata kässäkerhon joululahjahaastelahjan, joka lähti Cottonellalle. Se oli Salomonin Solmukaulahuivi, joka oli virkattu kirjavasta vihreä-oranssi-kelta-sinikirjavasta isoveikasta. Pituutta oli runsaasti ja hapsut päissä.

Toinen tekeleeni oli miehen sukulaiselle viimetippaan aloitettu Salomonin solmuhuivi luonnon vaaleasta Seiskaveikasta.

315585.jpg

Näitä on välillä niin hankala kuvata, joten ei ihan kokonaista kuvaa taas tällä konstia saanut, mutta tällainen tyypillinen vaalea huivi siitä kuitenkin tuli. Sekin sitten valmistui vasta aattoaamuna ja nipinnapin siis ennen kuin lahjan saaja tuli käymään. Tulipa viimetippaan. Oli tarkoitus kyllä tehdä enemmän joululahjaksi töitä, mutta aika tuli vastaan. Teenpä siten töitä joulun jälkeen rästissä. Jouluaattoiltana aloitin pojan avokille tekemään kaulaliinaa samalla taktiikalla. Se on viittä vaille valmis. Sitten pitää huivin saajan puolisolle tehdä jotain,  joten jouduin lämpimän lahjan tilasta antamaan attona kylmän lahjan. Kesällä on poimittu pakkanen täyteen marjaherkkuja, joita sitten iäkkäille sukulaisille annettiin joululahjaksi. Lupasin tehdä jotain lämmintä kunhan ehdin.

Ensijouluna sitä on varmaan hieman viisaampi näiden käsitöiden kanssa.

Joulun alla sain "anna hyvän kiertää" joululahjajutun kautta Lastenleipurin lähettämänä kilon suklaata. Kiitos Lastenleipurille makseasta lahjasta.
Osallistuin iloiseen ketjuarpajuttuun marraskuussa. Ensimmäinen arpa saapui Mäntsälästä. Jännittyneenä raaputin arvan....ei voittoa. Ehkä niitä arpoja tulee sitten vielä postissa tai sitten ei. Parhaimmillaan voisin saada 16 arpaa, jos kaikki jotka ovat arvan saaneet, osallistuisivat jatkamaan sitä. Odotellaan jatkoa. Kiva saada tuntemattomilta joulutervehdyksiä.