Tosin tämän päivityksen onnistumiseen meni aikaa, kun vuodatuksessa näytti taas olevan ongelmia. Parempi kai myöhään kuin ei silloinkaa. Tämä talviaikaan siirtyminen ja muutenkin pimeä jakso vetää niin väsyneen olotilan, että aamulla ei tahdo saada itseään sängystä kammettua ylös. Aivan hämmennyin taas aamupäivällä, kun oli tarkoitus lähteä taidekerhoon ja herätessäni kello näytti yhtätoista. Kerhon virallinen aloitusaika olisi silloin, mutta se on hyvin vapaamuotoinen ja aina siellä ei edes ole ohjaajaakaan. Soitin Eijalle, joka käy myös kerhossa ja hän olikin jo paikan päällä odottelemassa muita tulijoita. Lupasin siis tulla hieman myöhässä. Tuumasta toimeen ja olinkin jo puolen tunnin päästä matkalla kerhoon ja vartin päästä paikanpäällä.
Olipa taas hyvä, että tuli lähdettyä, vaikka hetken tuumin, että en mene myöhässä ja jään kotiin. Kotona ei kyllä tule tehtyä mitään tauluja, joten ainoastaa aikaan saa jotain jos menee muiden kanssa maalailemaan. Tänään sain aikaan tällaisen työn akryylimaaleillani.

1039567.jpg

Tämä taulu ei ole kovin iso eli koko on noin 30x24 cm. Oli tarkoitus tehdä isompi, mutta kun ei oikein jaksaisi kantaa mukanaan isompia taulupohia. Tämä on tehty valmiiksi pingotetulle kankaalle. Tuleepa taas yksi työ kaapin päälle. Välillä ihmettelen, että mihin ihmeeseen näiden töitteni kanssa oikein joudun?