Uusi vuosi otettiin vastaan rauhallisin menoin. Valmistelin iltasella pastakinkkusalaattia ja tein MarLin ohjeen mukaan luumurahkaa, sillä hänen ohjeensa houkutti kokeilemaan ja se piti toteuttaa ennen kuin sesonkituote eli rommirusinarahka poistuu kaupan tuotevalikoimasta.

2193248.jpg

Herkku sisältää kermaa tai itse käytin Flora-vispiä. Sesonkituotteita eli rommi-rusinarahkaa ja omena-kanelirahkaa sekä sokeria ja vaniliinisokeria.  Hetken mietin, että lorautanko tipan tummaa rommia, mutta kun on tipaton tammikuu, niin jätin pois. No, tämä tietenkin on vitsi, mutta aika hyvä rommin maku tulee tuosta rommi-rusinarahkastakin. Tämä ei ollut niin ätlön makeeta, kuin pelkäsin vaan ihan herkullista ja sopivan imelää. Kiitos tästä ohjeesta.

Puputeltiin kaikkea pientä ja katseltiin telkkaria. Aika ajoin käytiin ulkona katselemassa raketteja, mutta keskiyöllä vasta se paras anti olikin näytillä. Tavattiin tuttuja naapureita ja pari naapurin miestä kutsuttiin yöllä vielä uuden vuoden kahville. Tulipa turistua parin tunnin verran ja ihan mukavaa seuraa meillä oli ja miehet kömpiävät kotikoloihinsa ja minä vielä jäin niitä rakettikuviani ihmettelemään tänne koneelle ja tätä postausta tekemään. Olenhan muutenkin sellainen yökyöpeli ja mitään uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt, enkä ainakaan tässä suhteessa menisi tekemäänkään. Minkäs se koira karvoilleen mahtaa. Tosin pitänee hieman miettiä omia tapojaankin ja yrittää korjata joitan pahoja tapojaan, jos sellaisia sattuu olemaan...heh-heh.

Kurkku on jälleen kuin raastinrauta...että ei tämä flunssa tai mitä nyt lieneekään, ainakaan ihan parempaan suuntaan ole menossa ja särkyynkään ei juuri mitään uskalla ottaa, kun se tramal on sellaista kovan luokan kamaa, joka ei näytä meikäläielle passaavan. Täytyy kääriä yöksi huivi tiukasti kaulan ympärille ja nieleskellä tyhjää. Onneksi on vielä jouluista glögiä jäljelllä, joten se lämpimästä ja terästetystä kyllä passaa.

2193251.jpg

2193253.jpg

2193254.jpg

2193256.jpg

2193257.jpg

2193258.jpg

2193259.jpg

Tällaisia rakettikuvia onnistuin nappaamaan, vaikka aika nopea piti olla että ehti näkemään mistä päin kullonkin valokaari kohosi. Ulkona oli pienoinen pakkanen ja ei tippaakaan lunta valaisemassa kulkureittejä. Näin on uusi vuosi otettu vastaan. Yhden pikän drinkin eli lonkeron, join Uuden Vuoden kunniaksi ja se minulle riittää. Isäntä lupasi pitää tipatonta tammikuuta....katsotaan miten äijän käy. Minulle ei tuota vaikeuksia, kun ei ole siinä mielessä mitään ongelmaa olla juomatta. Tämän päivän juomiani oli siis glögi ja cocis.

Muistakaa tekein tuo tipaton tammikuu ja siitä on sitten helpompi jatkaa, samalla linjalla.