Löysin tänään vahinkomyymälästä muovisia nukkekodin kalusteita 2,90 euron hintaa aikamoisen paketillisen.Huomenissa odotellaan taloon adoptiotytärtä Hiekkaoliivin-vastaanottokodista Tampereelta. Matka on ollut pitkä Hollannista asti ja koko talo on varautunut uuden tulokkaan vastaanottoon. Pikkuiselle on varattuna nyt oma sänky (taka-alalla) ja mummi odottelee nukkekodissa uutta asukkia yhdessä muiden perheenjäsenten kanssa. Täytynee nyt katsoa, mitenkä näitä huonekaluja saadaan mahtumaan tuohon taloon, kun siellä on jo aika ahdasta. Täytynee varmaan niitä rikkinäisiä kaluseita viedä verstaalle odottamaan remonttia.

371002.jpg

Myymälästä tuli ostettua myös "kukkakeppejä". Mitäpä minä niillä, kun kaikki kukatkin näyttää kuolevan kuivuuteen? No, ajattelin että pyöreää eripaksuista keppiä voi käyttää huonekalujen tekemiseen tai korjaamiseen. Siitä vain sahaa sopivi pätkiä, esimerkiksi sängyn jaloiksi.

371003.jpg

Huomenna lähden Tukholmaan yhdessä miehen ja lastenlasten kanssa. Siihen asti nukkekoti elää omaa elämäänsä ja mahdollisesti totuttelee adoptiolapsen kotiutumiseen. Lauantaina jälleen päivittelemässä.