MardeMoomika ja Katri  (Langanpäistä) lähettivät minulle mukavat sunnuntaiyllärit eli sain vielä kaksi kultakorttia. .Entinen olikin jo kuluneet loppuun. :)

1831116.jpg

Kiitos, MardeMoomika! :)

1831116.jpg

Kiitos Katri! :)


Suomeksi siis:


1.Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2....joista neljä seuraavat blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa
4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.Minä olen itsekäs, enkä jaksa jakaa tätä kultakorttia enää edelleen, vaan annan sen kaikille, jotka haluat sen lukiessaan tätä blogiani. Olkaa hyvät!

Mitenkä kultakorttiani vingutin tänään?

Päätinpä pistää kerralla "visan" vinkumaan ja lähdin iltapäivällä ikkunaostoksille eli vaan katselemaan mitä olisi edullisesti, jos olisi rahaa. Olen jo aikapäiviä pyydystänyt kotimaista leffaa, nimeltä Pieta. Siinä piti olla mummin mussukka mukana, joten leffea piti nähdä. Kodin YkkösAnttilasta sattumoisin sen löysin ja ostin ihan kaksin kappalein "visallani". Toisen ostin itselleni ja toisen tuolle mussukalle. Kotiin päästyämme heti pistimme dvd:n päälle ja katselemaan elokuvaa. Jossain vaiheessa tuli tunne, että olen sen kyllä telkkarista nähnyt. Mitä enemmän katsoin, niin tunne tuli aidommaksi. Lopulta elokuvaa ei ollut jäljellä kuin muutama minuutti ja tuttuja kasvoja en ollut nähnyt. Mikä pettymys....näköjään kuvaukseen käytetty aika oli mennyt tuhkana tuuleen eli se pätkä oli ainakin leikattu elokuvan tekovaiheessa pois. Hah....harmitti, kun tuli ostettu elokuvat turhaan.

Hieman kyllä naurattikin, sillä muistui mieleeni nuoruusajan kokemus. Silloin lähdin parin luokkatoverini kanssa uimaan kaupunkiin Urheilutalon uimahallille ja samalla uteliaisuuttamme kolusimme muitakin saleja. Lentopallosalissa oli meneillään Vademecum-hammastahnamainoksen kuvaus. Meitä pyydettiin mukaan kuvaukseen. Iloissamme menimme "katsomoon". Saimme nauttia purkkaa ja limua ja huutaa hurraa huutoja  "urheilijoille". Mainoksessa oli meineillään jotkut kisat ja olimme katsomoa. Saimme siitä jonkinlaisen kuvauspalkkioinkin postin kautta. Odottelimme mainosta telkkariin esitettäväksi. Kun se viimein oli nähtävissä, niin mikä pettymys? Toisen ystäväni käsivartta näkyi hieman ja minua ja toista ystävääni ei näkynyt ollenkaan.  Vähän vastaava tapaus tämäkin, ettei kuvausavustajia näkynytkään elokuvassa. 

Suvussamme näyttää olevan näitä näkymättämiä tähtiä tai voihan se olla niinkin, että olisimme pilanneet koko näytökset.  Siksipä en varmaan ollut noteerannut tuohon leffaan, kun se jossain vaiheessa tuli telkkarista, kun ei siinä ollut tyttöä ollenkan. En ollut varmaan sillion edes tietoinen katselemani elokuvan nimestä, vaan tuijottelin mukamas jotain telkkarista tulevaa elokuvaa ja nimellä ei näyttänyt silloin olevan mitään merkitystä.