Yllätys, yllätys...Sain Verkkolehti Media in res:ltä "Rockin' Girl Blogger" kunniamaininnan. Suurkiitos Kirsille ja olen aivan iloinen tästä huomion osoituksesta. Kirsi on myöntänyt tämän tunnustuksen muutamalle muullekin blogilaiselle ja perusteluina ovat:
Kaikki nämä loistavat naiset ovat osoittaneet ihailtavaa sinnikkyyttä jollain elämänalalla. He valavat samalla elämänuskoa Blogistanissa.

800692.jpg

Mietin, että kenellekä minä tämän kunniamaininnan antaisin ja mieleeni tuli ensimmäisenä nämä blogiystäväni, joille haluan tunnustusta jakaa. Tässä perusteluni:  Hallatar, joka omalla sinnikkyydellään on tarponut eteenpäin monista vaikeuksista huolimatta ja jaksaa silti aina tsempata muita omalla positiivisella tavallaan. Lisäksi annan tunnustuksen myös Nelmille, joka on lämpimin ajatuksin muistanut minua ja monia muitakin elämän käänteissä.

Edit-täti huomauttaa ja lisää kolme tunnustusta Kirsin kertoessa, että niitä voin jakaa viidelle blogilaiselle. Päätin jakaa tunnutuksia myös Savisudille sekä Papulle, jotka vievät tärkeää elinluovutuskorttiasiaa bloginsa kautta eteenpäin "Elinluovutuskorttinapin" kautta. Näin mahdollisimman moni kanssasisareni pääsee jatkamaan tätä "rokkaamista" elämässä eteenpäin eli saadessaan jatkoaikaa hyvän tämän jaettavan tiedon kautta. Lisäksi annan viidennen tunnustuksen Leenalle, joka liikuntarajoitteisuudestaan huolimatta touhuaa ahkerasti vapaaehtoisrintamalla sekä puhuu vammaiten puolesta. Lisäksi hän jaksaa ilahduttaa pikkuista "salarakastaan" ja pieniä lapsia viikottaisilla vierailuillaan sekä kertoo niistä hauskasti meillekin. Pistetään positiivista elämän asennetta kiertoon. Onnea rokkaavat naiset! Olisin niin mielelläni antanut tunnustuksen monelle muullekin tuntemalleni blogitutulle....olisipa niitä voinut antaa vaikka kymmenen. Tosin toivon, että te muutkin saatte vielä tämän tunnustuksen joltakin toiselta.