Tänään Posti-Pate toi tullessaan Kaisan näperryksien tuotosta eli blogiarvonta voittamani ylläripalkinnon. Kaisan blogissa oli 2000: n kävijän arvonta ja koska tuo tasalukukävijä ei ilmoittautunut, niin minä ja toinen Kaisa olimme rohkeita ja kommentoimme siitä huolimatta. Kaisa halusi meitä muistaa pienellä paketilla. Jännittyneenä aukaisin paketin ja tällaisia ihanuuksia sieltä löytyi.

Kiitos Kaisalle!

288491.jpg

Peketin kätköistä löytyi ihana huopanen taskullinen sydän. Sydämessä oli tähtiä ja valkoista helmiäishohtoista koristusta. Lisäksi alla on suloinen huopainen enkeli lankahiuksineen. Kaisan omatekemä 3D-joulukortti ja pieni kullan värinen enkeli.

Tuli oikein jouluinen mieli :)

Tänään posti-Pate vei mennessään kolme pakettia. Nelmille lähti hieman viiveellä tuo 30 000:n kävijän arpajaispalkinto, jota en sitten itsekään muistanut kuvata.

Hallattarelle lähti "anna hyvän kiertää"-haastejoululahja. Lastenleipuri haastoi minut ja Hellapoliisin jatkamaan tätä juttua ja minä laitoin haasteen Hallattarelle. Lastenleipuri tosin on lopettanut bloginsa, mutta ainakin omalta osaltani haastetta jatkoin. Lastenleipurin sivuraide kuitenkin on vielä olemassa.

Kolmas paketti lähti etuajassa Lastenleipurille, jonka kanssa aikoja sitten sovimme vaihtarityöstä. Itse ajattelin laittaa kaikesta huolimatta oman työni eteenpäin ja odottelen sitten jossain vaiheessa sitä vaihtarityötä, kunhan Lastenleipuri jaksaa jatkaa.

Laitoin myös joulumielisen mini-ässäarpajutun eteenpäin, jonka sain Hellapoliisilta. Blogiystäväni Hallatar kiitti arvasta ja lupasi jatkaa sitä eteenpäin. Kiitos Hallatar. Näin on tullut saatua ja lähetettyä joulumieltä eteenpäin. Hyvä kiertää näin blogissakin. Vielä on laittamatta Marsun haasteen kautta lupaamani joululahja eteenpäin. Joulukortteja on tekeillä ja nyt on valmiina jo lähes 40 korttia Tavoite on n. 100 korttia, joten hommat jatkuvat.

Tosin tänään on ollut myös nivelet kipeät. Reumalääkärihän sanoi, ettei reumaa voi olla. Tosin nyt on ne nivelet kipeät, jotka ovat tyypillisiä reumassa, mutta pitänee kai lääkäriin uskoa. Vähän kankeat kädet, mutta tehdään pikkuhiljaa hissukseen hommia. Sitä vaan ihmetelin, kun lääkärin lausunnossa luki, että mahdollinen virhelöydös, kun on näitä reumakokeita jo otettu keväästä asti ja ne reumafaktorit ovat joka kerta olleet yli 200. Ei kai se voi aina ola virhelukema?