Joku räperteli postiluukulla. Luulin kohta taas remonttimiesten tulevan tekemään jotain rästihommia. Hetken kuluttua ovikello soi ja siellähän olikin posteljooni. Hänellä oli paketti, joka ei mahtunut postiluukusta sisään. Hetken mietin, että mitäs mahdankaan saada? Sitten kun sain paketin käteen, niin ymmärsin mitä siinä on. Kiireesti aukaisemaan kuorta. Kas, siellähän oli Novita-klubin lähettämää lankaa. Neljä kerää Malibu-lankaa, joka on tarkoitettu kevät/2006 lehdessä olevaan kassiin ja huiviin.

Ilmoittauduin viime viikolla siis Novita-klubin jäseneksi ja sain hankittua yhden uuden jäsenen. Sain kiitoslahjaksi nuo langat jäsenhankinnasta. Kiitos vaan Leenuskalle. Nyt taisi iskeä virkkaus ja neuleinnostus. Mitä ihanampia malleja lehdistä löytyy. Katsotaan kun aika näyttää.

104543.jpg

Tässä Malibu-langat oheiseen huiviin ja kassiin Novita/kevät 2006

En kyllä tiedä teenkö jotain muuta noista langoista, jotenkin tuo kassi ei taida olla mun tyyliin. Lisäksi ajattelin, että tämä beide lanka sopisi esimerkiksi rosan kanssa hyvin yhteen. Pitänee laittaa mietintämyssy päälle tai tehdä se mietintämyssy päähän.