Huomenna on ensimmäisen lapsenlapseni rippijuhlat. Olen pähkäillyt useita päiviä, että mitä oikein laitan tilaisuuteen ylle. Olisi vain yksi asu, niin ei tarvitsisi miettiä, mutta kun on vaatekaapissa useita mahdollisia asuja, niin sitten ei enää itse osaakaan päättää. Nyt haluankin kysellä hieman teidän mielipiteitänne, joten sanokaa mielipiteenne kommenttilaatikkoon. Katsotaan sitten, että onko yhtään helpompi päättää?

1823191.jpg   1823192.jpg
Asu 1                                                             Asu 2

1823194.jpg   1823196.jpg
Asu 3                                                           Asu 4

Asu 1: Ostin tuon hameen alkukesästä Haloselta ja pusero on kirppikseltä. Se kuuluu Helena Ahti-Hallbergin puolihameeseen. Hame vain ei ollut sopiva tähän tilaisuuteen, vaan enemmänkin tanssihame.Huivi on satiininomainen pitkä huivi, joka on kuvassa kaksinkertaisena.

Asu 2: Hame on sama kuin edellä. Pusero on vaaleanpunainen paljettipusero. Huivi on sama kuin edellä.

Asu 3: Mekko on alkukesästä myös Haloselta ostettu ja siinä on kapeat olkaimet, joissa on pieni röyhelöreuna. Huivi on tässäkin sama kuin aiemmissa.

Asu 4: Tämä asu on ollut jo useimmissa juhlissa. Se on muutamia vuosia jo palvellut häissä ym. tapahtumissa. Pidän siitä kovin, mutta mietin, että pitäisikö laittaa välillä jotain muuta.

Minkä asun itse valitsisit minulle, jos sinulla olisi sanan valtaa? Mitä taas et missään nimessä valitsisi. Miksi taas kaikki asut ovat samaa sävyä....no, sitähän ei ole vaikea arvata. Marsukin tietää, mitä vaatekaapistani löytyy. Jos häneltä kysytään, niin pinkkiä tietenkin.

Edit-täti kävi lisäämässä aamutuimaan:

1825324.jpg

Asu 5.

Jotta tämä kävisi oikein hankalaksi ja vaikeaksi, niin vielä piti kokeilla yhtä asua, jonka ostin muutama viikko sitten Hietsun kirpparilta ja makosin itseni "kipeäksi". Tosin tämä mekko oli lähes uuden veroinen ja kanadalainen, joten tokkopa juuri muilla tällaista mekko onkaan. Vielä kun piti ottaa huomioon, mitä laitan jalkaani, niin päätin kokeilla tätä mekkoa. Monien kokeilujen jälkeen tämä tuntui aika hyvältä vaihtoehdolta. Toki  ynnäsin yhteen teidän suosikkinne, josta asu 1 ja asu 3 taisivat nousta ylitse muiden. Vielä piti ottaa huomioon rintsikoiden olkaimet, kengät ja muu asukokonaisuus. Harvoin mieskään omaa mielipidettään sanoo, vaan ennen tätä mekkoa sanoi, että laita 1 tai 3....tai laita 3, niin sittenhän valinta on helppoa. Sanoin, ettei se niin helppoa ole, kun kuitenkin on kaksi mistä pitäisi osata päättää ja molemmissa on omat puolensa. Jotenkin on nyt vain se tutina, että valitsen tämän viimeisen, joka ei ollut mielipidekyselyssä mukana.

Miksi tämänkin asian pitää olla niin vaikea? Vaikeaksi tosiaan tekee vielä se, että vaatteet ovat lähes saman värisiä. Kiitos kuitenkin kaikille kommenteistanne. Ihanaa, että otitte kantaa ja jos tätä mekkoa en olisi vielä kokeillut, niin olisin kyllä ehkä arponut ykkösen ja kolmosen välillä. Toivottavasti juhlia löytyy vielä, että muillekin mekoille tulee käyttöä....ennemmin tai myöhemmin.

1678060.jpg

....ehkä tässä on asuun sopivat, kesällä hankitut lakerikengät.

Nyt nukkumaan, sillä neljän tunnin päästä pitäisi jo herätä. Kiireeksi vetää, sillä aamulla on vielä hommia, jotta saisi itsensä juhlakuntoon.