Mistäköhän kumman syystä olotila on ollut viime viikon aikana niin väsyttävä. Yleensä en päivällä nuku ja yölläkin kukun lehdenjakajan tuloon asti. Tosin itselleni ei lehteä tule, mutta monesti porraskäytävästä kuuluu kolahduksia, joten tietää että on korkea aika painua pehkuihin.

Monena päivänä, perjantaita lukuunottamatta...olen ollut äärimmäisen väsynyt. Tietokoneelle on ollut tarkoitus päivittää jotain tai kommentoida postauksiin, mutta kuvia ladatessa on tullut kova väsymys ja meinaa silmät lurpahtaa kesken kaiken kiinni. Lisäksi tämä kämppä on kuin jääkaappi. Asumme alakerrassa 70-luvulla rakennestussa talossa, jossa vetää vähän joka puolelta. Yksi ikävä puoli vielä tässä alakerrassa asumisessa on se, että syksyisin ja talvisinkin joku jättää ulko-oven sepposen selälleen ja kylmä ilma viilentää seinän, joka on huoneistomme seinä. Lisäksi postiluukusta tulee sellainen pofori ja lehtiä lentää ovelle asti ja kulkeutuu jaloissa eteiseen. Kylmä ja uni sitten ajaa yhdessä lököttelemään sohvalle ja siihen sitten olen monena iltana nukahtanut. Niin jää katsomatta illan BB-extrat, Salkkarit sun muut ohjelmat. Tänäänkin autuaasti nukuin kaksi tuntia ja herätessä olisi ihan olotialssa, että "mikä maa ja mikä valuutta?" Nyt taas kukun täällä koneella, kun aikaa ei muuten riitä. En voi sanoa, että olen virkeimmilläni, mutta sinnittelen vielä hetken. Olisihan sitä muutakin höpinää, mutta ei jaksa ottaa kuvia ja ladata niitä...välillä kun tuo Photo-shopkin tökkiin ja lataamien ja kuvan käsittely tuntuu iäisyyden kestävältä touhulta ja sen jälkeen pitäisi vielä vuodattaakin. Olen tänään ihmetellyt, että miski ei ole juurikaan vastauskommentteja. Vain yksi on saapunut illan aikana. Ehkä sitä syysväsymystä on todellakin liikkeelllä muuallakin.
Onkohan tämä ihan normaalia vuoden ajasta johtuvaa väsymystä tai näistä lääkkeistäni johtuvaa. Toivottavsti maksa-arvot ovat ok...ensi viikolla on labrat ja keskiviikkona soittoaika, ellei tehyläisten työtaiselutoimet siihen vaikuta jotenkin. Toivon, että ei sillä jos lääkeainepitoisuudet veressä ovat liian matalia, voi lopputulos johtaa akuuttiin hyljintää ja seuraukset voivat olla kohtalokkaat ilman hoitoa. Sitä oppii jotenkin vuosien saatossa kuuntelemaan itseään ja kehoaan. Jos jotain on toisin kuin normaalisti, niin tulee pienoinen huoli hyvin voinnistaan. Lisäksi sain varattua ajan riskiryhmille tarkoitettua ilmaista influenssarokotusta varten. Ajan sain vasta ensi viikolle, joten nähtäväksi jää myös se, että ehtiikö sen kohdallani toteutua vai voidaanko näitä rokotuksia antaa. Tosin tämän rokotuksen antaisi oma terveydenhoitajani terveyskeskuksessa, joten kai hekin ovat tehyläisiä?
Onneksi sentään on keskiviikkona tällä viikolla aika osteoporoosilääkkeen tiputukseen, joten se ainakin pitäisi toteutua.

1057186.jpg

Työtaiselutoimien toteutuessa tännekään ei taida olla mitään asiaa...Kuva on Kirurgisen sairaalan alueelta. Aitauksen piikit kertovat siten karmeaa todellisuutta: Pääsy kielletty-tunnelmaa.