Lauantaina käytiin muutamalla kirpparilla ja eilen Prisman parkkihallissa ja Valtterin kirpparilla Valllilan makasiineilla.

1443501.jpg

Launtaina löysin pikkurahalla kauniita servettejä kirpparilta. Ostin niitä askartelua ajatellen.

1443468.jpg

Lisäksi löysin valkoista kennopaperia ja jospa aika senkin joskus vaikka perisi. Sydänleimasimia on ennestäänkin, mutta yksi lisää siihen samaan kategoriaan varmaan vielä mahtuu.

1443498.jpg

Kirjontaa en ole vielä harrastanut, mutta eihän sitäkään koskaan tiedä. Kun kerran halvalla saa, niin pitää ostaa jos sattuisi tarvitsemaan. Lisäksi löysin puisen, soman kirjatelineenkin.

1443503.jpg

Eilen käytiin vielä iltapäivällä Kissakirppiksellä ja löysin tällaisia niskatyynyjä. Mielestäni näin samankaltaisia tyynyjä messullakin. Näistä pulitin vain euron kappaleelta ja toinen oli vielä avaamattomana pussissa. Rovaniemen reissulla nämä olisivat olleet poikaa yli puoli vuorokautta kestäneellä bussimatkalla, mennen tullen. No, nyt on ainakin seuraavaa kertaa varten olemassa.

1443488.jpg

Kissakirpparilta löytyi vielä tällainen cd-soitin ja pienen tuunauksen jälkeen se toimi moitteettomasti. On hyvä, kun kotoa löytyy korjaustaitoinen puolisko, joka sai sen toimimaan. Tämän voi viedä mökille. Edullinen kapistus, kun maksoi vain pari euroa.

1443523.jpg

Eilen löytyi Prisman parkkiksen kirpparilta vain tämä villatakki (3 euroa) ja Vallilasta saman hintainen rosa paljettitoppi.

Tässä tämän viikonlopun kirpparilöydöt.