1514241.jpg

Oikein hyvää ja kirkasta vappua kaikille! Tästä se kevät alkaa.
Tämän vuotisesta vappuaatosta tuli mieleen lapsuuden aikaiset vaput, jolloin oli lupa laittaa polvisukat jalkaan ja vappu tiesi kesän tuloa ja lämpimiä ilmoja. Monina vuosina on ollut niin kylmää ja koleaa, ettei ole tullut edes mieleenkään vaihtaa niin kesäisiin tamineisiin. Jospa se kesä siitä pikkuhiljaa tulee.

Tästäkin on tulut jo eräänlainen traditio, että käymme Malmitalolla katsomassa vappuohjelmaa ja tällaista meininkiä on tänä vuonna luvassa:

Tanssiorkesteri Saksa Brothers, lapsille Teatteri ILMI Ö:n Elämysautomaatti ja muuta hauskaa vappuhulinaa. Ravintola avoinna – simaa ja samppanjaa, sillileipiä ja vappupullia. Elämysautomaatti on suuri vaaleansininen laatikko, jossa Teatteri ILMI Ö:n näyttelijät piilottelevat, kunnes joku painaa haluamansa esityksen kohdalla nappulaa – ja saa mitä tilaa. Nämä lyhyet sketsit koostuvat mm. klovneriasta, mimiikasta, nukke- ja esineteatterista sisältäen roppakaupalla huumoria ja yllätyksiä. Teatteri ILMI Ö:n automaatista putkahtelevat elämykset soveltuvat kaikenikäisille ja kaikenkielisille. Elämysautomaatin löytää vappuna Malmitalon parvelta, mistä on myös mukavat näköalat aulaan ja tanssilattialle.

The Saksa Brothers tanssittaa soittaen suomalaista tanssimusiikkia Malmitalon valoisassa ja avarassa aulassa. Saksan veljekset perustivat yhtyeensä jo 1969 ja tanssimusiikin esittäminen on tuttua, sillä alusta alkaen pojat oivalsivat, että yhdessäoloon kuuluu pyörähtely parketilla ja elävä musiikki nostaa tanssihetken ihan omalle tasolleen.

Kevättä rintaan ja iloryppujä pintaan!