Viikonlopulla tuli taas tehtyä jokunen kirppiskierros ja löytöjäkin tehtiin.

2131309.jpg

Prisman parkkihallissa oli itsenäisyyspäivänä kirppari ja sieltä bongasin tämän pinkin shaali-viitan. Se on aitoa villaa ja oli just sopivan värinenkin. Myyntipöydän ääressä oli jo yksi tinkijä ja toinen odotti jälkeeni vuoroaan sitä hiplaamaan. Tein nopean päätöksen ja ostin, ettei tarvitsisi jäädä katumaan, Niinhän se on, että vain nopeat elävät.

2131310.jpg

Kaapissa on kyllä ennestään jo monia pinkin värisiä hartijahuiveja, mutta tällaista en ollut aiemmin nähnyt ja siinä oli kaunis hopealangalla tehty kirjailu, jota en tietenkään voinut vastustaa.

2131312.jpg

...ja nyt, älkää lentäkö pyllyllenne. Tätä ette tietenkään usko, mutta ostin itselleni limen vihreän jakkupuvun. Väri oli kieltämättä kyllä hieman outo, mutta se jäi mietityttämään ja palasin myöhemmin takaisin ja ostin tämän jakkupuvun. Hinta oli 10€ ja koko oli aivan oikea. Tykkäsin tuon jakun mallista ja uskottelin, että opin pitämään tätä jakkupukua tarpeen tullen ja voihan tuohon kaulukseen laittaa vaikka pinkin somisteen tai rosan huivin kaulaan jakun somisteeksi.

2131316.jpg

Lelujakin tuli kirpparilla silmäiltyä. Tämä norsu houkutti ostamaan, sillä siinä oli tunnistinääni. Ohi kulkiessa se töräyttää ilmaan kantavan törähdyksen. Toki se kävisi lelustakin pikku-ukolle, mutta voihan sen myös laittaa mökille portin pieleenkin tai polun varrelle.

2131326.jpg

Päivän etsityimpiin kuului muoviset elukat, joita ostin lauantaina ja sunnuntaina kirpparireissuilta. Tässä on vain lauantain löydöt ja sunnuntaina löysin reilusti tuplaten lisää, mutta joukossa oli myös villieläimiä. Nämä ovat niitä suosikkileluja pikku-ukolle.

Löytyihän sitä muutakin mukavaa lelurintamalta, mutta loput menevät sitten joulupukin konttiin, sillä ne olivat sellaisia kirpparilöytöjä, joilla voi vaikka lahoakin. Niitä voi näyttää vasta jouluaaton jälkeen.

2131334.jpg

Viikonlopulla löytyi vielä kirpparilta uuden veroinen riisikeitin ja paljon isompi kuin vanha keittimeni oli. Entinen riitti nippanappa neljälle hengelle. Tähän mahtuu vaikka vierasvaraakin. Mielestäni riisinkeitin on oiva apuväline, ettei tarvitse koko ajan tarkkailla palaako riisi pohjaan. Tämä on vielä ihan passelin värinenkin...sopii hyvin muihin keittiön teräsmateriaaleihin.

Sunnuntaina löysin kirpparilta vielä jotain pientä kivaa, kuten pari leimasinta ym.  Tämä oli taas yksi niitä ns. onnistuneita kirpparikierroksia.