Tänään olin menossa kaupunkiin eli matkalla 1½ tuntiselle merelliselle illallisristeilylle, Helsingin edustalle. Junamatkalla ollessani kännykkä pirahti ja hoitaja ihopolilta soitteli ja kysyi, että pääsisinkö käymään. Pelästyin jo, että samantienkö pitäisi mennä, mutta tarkoitti huomista päivää. Ylilääkäri haluaisi treffata minut huomenna päivällä. Tulipa tämä kuitenkin aika yllättäen. Tänään oli ollut tuumorimeeting Töölössä ja siellä näköjään pohdittu mitä tehtäisiin. Hoitajalla ei ollut tietoa meetingistä, mutta häntä oli kehoitettu ottamaan minuun yhteyttä ja kutsumaan huomiseksi näytille. Saas nähdä milloin pää vadille pistetään?

1534804.jpg

Aamuksi olin jo ehtinyt varata pyykkituvan, mutta pitänee tehdä hieman pienempi pyykkitupa reissu. Jätän lakanapyykin pesemättä ja käyttövaatteet voi sitten jättää narulle kuivumaan ja noukkia kotiin tulessa ne sitten sieltä pois.

Luulen, että hyvin pian siis ryhtyvät tuumasta toimeen. Onneksi tämän päivän piristävä meriristeily onnistui ja oli oikein mukava päivä. Huomisesta on paha mennä sanomaan mitään.