Jotenkin tämä talventulo näyttää olevan niin masentavaa aikaa. Tekisi vain mieli aamulla nukkua pitkään ja olla lähtemättä mihinkään. Heräsin vasta puoli yhdentoista maissa ja kuvataidekerhon olisi pitänyt alkaa tasalta. Hetken tuijottelin pakattua kärryäni, jossa oli taidetarvikkeeni, että jaksaisinkohan lähteä taiteilemaan. Mieli teki hieman lähteä, mutta väsymys meinasi antaa periksi ja olisi siis tehnyt mieli jäädä kotiin. Päätin kuitenkin lähteä, kun soittaessani Eijalle, hän houkutteli minua tulemaan. Sinne kerhoon päästyäni, ei harmittanut yhtään että lähdin. Lähtö tuntuu olevan aina niin vaikeaa.

Otin jouluisen tekokukan mukaan malliksi ja sen avulla ajattelin maalata vähän jouluista taidetta. Tein työni jälleen taulupohjalle akryylimaalein.

1088227.jpg

Tässä kerhopäivän kädenjälkiäni. Eija olisi jo halunnut tämän taulun minulta ostaa...täytyy miettiä. En ole juurikaan arvannut omia tekeleitäni myydä ja tuntuu vaikealta arvioidan niiden arvoa. Täytynee katsoa löytyykö tähän sopivia kehyksiä. Minulla on monia valmiita kehyksiä, mutta ne taitavat olla hieman liian isoja tähän työhöni.

Nyt tekee mieli maalailla jouluisempia aiheita.